Ο Αρκαδικός ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα και αυτό το μήνυμα περνάει παντού και προς πάσα κατεύθυνση. Στον έκτο χρόνο παρουσίας του στην Α2, ο Αρκαδικός νιώθει έτοιμος για το μεγάλο πέταγμα προς την Α1 κατηγορία έχοντας κάνει εξαιρετικές μεταγραφές και πλέον είναι στην φάση του... μονταρίσματος για τη νέα σεζόν.

Για τους στόχους της χρονιάς που ξεκινάει σε λίγες ημέρες με τον αγώνα Κυπέλλου στη Βέροια, για τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, αλλά και για τον Νίκο Χατζή, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή "Πρώτο τραπέζι... γήπεδο" με τον Χρήστο Οικονόμου, ο τεχνικός του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή του Αρκαδικού έχουν ως εξής: «Φέτος πραγματικά έχει κάνει υπέρβαση η διοίκηση, έχουν έρθει παιδιά με θητεία στην Α1 και οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί. Ο πήχης έχει ανέβει, οι στόχοι μας είναι υψηλότεροι από τα προηγούμενα χρόνια, όμως πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να δουλεύουμε σκληρά.

Πάντως, τα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα την ανεβάζουν επίπεδο και έχουμε βλέψεις για παραπάνω. Όμως τίποτα δεν είναι εύκολο, βδομάδα με βδομάδα θα βλέπουμε γιατί όλα φαίνονται στο γήπεδο».
Για το αν είναι έμπειρος ο Αρκαδικός για να ανέβει κατηγορία είπε: «Φέτος θα είναι η έκτη χρονιά της ομάδας στην Α2 και πιστεύω ότι έχουμε ωριμάσει πλέον, έπειτα από πέντε δύσκολα και σκληρά χρόνια, όμως πλέον πατάμε πολύ καλά και στεκόμαστε με εμπειρία στην κατηγορία».

Για το πρωτάθλημα της Α2: «Υπάρχουν 5-6 ομάδες που έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ, όμως όλες οι ομάδες θα είναι καλές, θα είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, τα ρόστερ δεν έχουν κλείσει ακόμα, οι ομάδες θα ενισχυθούν κι άλλο».

Για το Νίκο Χατζή και την ενδεχόμενη μεταγραφή του: «Ο Νίκος Χατζής προπονείται μαζί μας, ωστόσο υπάρχει κάποιο τυπικό θέμα με την πρώην ομάδα του. Πιστεύω όμως ότι θα πάνε όλα καλά και θα είναι μαζί μας».

Για το φετινό ρόστερ του Αρκαδικού: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, κι εγώ και ο συνεργάτης μου ο Μπάμπης Αλεξόπουλος, που έχουμε τόσα ποιοτικά παιδιά στην ομάδα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε μέρα-νύχτα πολύ σκληρά ώστε να πάνε όλα καλά».