Έναν ακόμα παίκτη που έχει κατακτήσει την άνοδο από την Α2 έβαλε στη... μηχανή του ο φιλόδοξος Αρκαδικός, καθώς συμφώνησε με τον 23χρονο γκαρντ Γιάννη Θανόπουλο που πέρυσι έπαιξε στον Κόροιβο.

Με την ομάδα της Αμαλιάδας όπως και παλιότερα με τον Απόλλωνα Πάτρας, κέρδισε την άνοδο για την Α1, κάτι που φιλοδοξεί να κάνει και με την ομάδα της Τρίπολης.

Η ανακοίνωση: «Ο Αρκαδικός συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση αποκτώντας τον ταλαντούχο 23χρονο γκάρντ Γιάννη Θανόπουλο (1.95), που πέρσι αγωνιζόταν στον Κόροιβο Αμαλιάδας και μαζί του πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Στον Αρκαδικό ο Θανόπουλος θα ξαναβρεί ως συμπαίκτες τους Σάκη Καρύδα, Πέτρο Νοέα, με τους οποίους συνυπήρξαν στην ομάδα της Αμαλιάδας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Θανόπουλος ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην Απολλωνιάδα και από εκεί μεταπήδησε στον Απόλλωνα Πατρών, όπου φάνηκε η ευχέρεια του στο σκοράρισμα δίνοντας μία πολύ καλή λύση από την περιφέρεια.

Στον Αρκαδικό ο Θανόπουλος θα προσθέσει ποιότητα στην περιφέρεια, δίνοντας λύσεις σε επίθεση και άμυνα όταν του το ζητήσει η τεχνική ηγεσία της ομάδας».