Ευχαριστήρια επιστολή προς τον ΠΑΟΚ με την οποία τον ευχαριστεί για την παρουσία στο φιλανθρωπικό παιχνίδι. Παράλληλα κάνει ιδιαίτερη μνεία στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε την προσπάθεια.

Η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την διοίκηση, το προπονητικό team και τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την συμμετοχή τους στην "γιορτή" που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου.
Κινήσεις όπως αυτές αναδεικνύουν το μεγαλείο του μπάσκετ και των ανθρώπων που το υπηρετούν και αποδεικνύουν ότι ο υγιής αθλητισμός μπορεί να παράγει έντονο φιλανθρωπικό έργο και να βαδίσει χέρι χέρι με συλλόγους όπως η "Πρωτοβουλία για το Παιδί", το κοινωνικό έργο της οποίας είναι πραγματικά ανεκτίμητο.

Τέλος, το μεγαλύτερο "ευχαριστώ" ανήκει στον κόσμο της Βέροιας, ο οποίος κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο και απέδειξε ότι ξέρει να τιμάει και να επιβραβεύει τις υγιείς προσπάθειες.

Ευχόμαστε να τον έχουμε κοντά μας με την ίδια θέρμη και καθ’ όλη την διάρκεια του επερχόμενου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.