Ο Ηλυσιακός, συνεχίζει την ενίσχυσή του, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον 18χρόνο (ύψους 1μ80) πόιντ γκαρντ, Γιάννη Τζιβελέκα.

«Γιος του πρώην προέδρου της Δάφνης, Κωνσταντίνου Τζιβελέκα, έπαιξε σε Δάφνη και Αμύντα, πριν μετακομίσει στο Εφηβικό του Παναθηναϊκού, με το οποίο κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας (2013). Πέρυσι αγωνίστηκε στη Νήαρ Ηστ (Β' Εθνική). Είναι εξαιρετικός αμυντικός, και καλός πασέρ και με την καθοδήγηση του Κώστα Σορώτου πιστεύουμε ότι μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της κατηγορίας», αναφέρει η σχτική ανακοίνωση.

"Κατά αρχήν να αναφερθώ στη συμμετοχή μας στην Α2, που είναι από μόνη της μεγάλη επιτυχία, προσωπικά του προέδρου, Παντελή Γαμπιεράκη, ο οποίος παρά τις αντίξοες συνθήκες τα κατάφερε κι έδωσε υπόσταση στο δικό μας όραμα" δήλωσε ο νεαρός περιφερειακός και συμπλήρωσε: "Ο κόουτς Σορώτος αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Με την εμπειρία που διαθέτει θα μας καθοδηγήσει σωστά και θα βγάλει τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο. Στον Ηλυσιακό επικρατεί πολύ καλό κλίμα, είμαστε όλοι μας συνειδητοποιημένοι και μέσα από σκληρή δουλειά πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία το συντομότερο δυνατόν. Όσον αφορά στο δικό μου "θέλω", θα προσπαθήσω να βελτιωθώ ως παίκτης και να αποκτήσω εμπειρίες, που θα είναι χρήσιμες για το μέλλον".