Ο Ηλυσιακός μπαίνει στη νέα σεζόν, με το πιστοποιητικό συμμετοχής στο χέρι, με τα εισιτήρια διαρκείας να προ(σ)καλούν τους φίλους του συλλόγου να δείξουν έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή τους, με τον καθιερωμένο αγιασμό, αλλά και με τον Λάμπρο Βλάχο να παίρνει τη σκυτάλη και να προστίθεται στο ρόστερ του συλλόγου.

"Είμαστε ένα νεανικό σύνολο κι αυτό από μόνο του αποτελεί κίνητρο για να δουλέψουμε σκληρά και να αποδείξουμε ότι έχουμε θέση στην κατηγορία. Ο κόουτς Σορώτος έχει ξαναδουλέψει με νέα παιδιά και ποντάρουμε πολύ στις ικανότητές του" δήλωσε ο νεαρός παίκτης που προέρχεται από τον Πανιώνιο κι έχει αγωνιστεί σε Ίκαρο Καλλιθέας (εφηβικό), Περιστέρι (Α1) και πέρυσι στον Ιωνικό Νικαίας.

"Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχω στο πρωτάθλημα της Α2, αλλά έχω αποκτήσει αρκετές εμπειρίες και από το πέρασμά μου στην Α1, και θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της" συμπλήρωσε. - Χθες έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός, με τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ, τους παίκτες να εύχονται μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς, μια χρονιά που θα κάνει τους φίλους του Ηλυσιακού περήφανους.