Σημαντική ενίσχυση και μεταγραφική βόμβα για την Α.Ε.Λ. Η ομάδα της Λιβαδειάς απέκτησε τον γκάρντ Ιβάν Βουγκαντίνοφ. Πριν από λίγο 33χρονος ο Σέρβος έβαλε την υπογραφή του δίνοντας τα χέρια με τον πρόεδρο Νίκο Καφρίτσα επισημοποιώντας έτσι μια μεγάλη μεταγραφή για τα δεδομένα του μπάσκετ της Λιβαδειάς.

Ο Βουκαντίνοφ είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, ενώ στα χρόνια της παρουσίας του στα μέρη μας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τις επιδόσεις του όντας εκ των κορυφαίων σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε.

Το 2005, ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό της Ολύμπιας Λάρισας, όπου και παρέμεινε για δύο χρόνια αγωνιζόμενος στην Α1 (σ.σ. 12,7π. μ.ο. τη 2η σεζόν). Το 2009 η Καβάλα τον έφερε ξανά… πίσω, για τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και εν συνεχεία φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες του Ρεθύμνου (2009-’10, 13,5π. μ.ο.) και του ΚΑΟΔ (2010-’11, 14,8π. μ.ο.). Τελευταίος σταθμός της καριέρας του στην Ελλάδα (μέχρι τον… επόμενο, που θα είναι από φέτος η Λιβαδειά) αποτέλεσε ο ΟΦΗ, τη σεζόν 2012-’13. Την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στην βοσνιακή Λέοταρ, όπου σημείωνε 15 πόντους ανά παιχνίδι.

Πηγή: stereasports.com