Η ώρα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας χρονιάς για το Ψυχικό, πλησιάζει καθώς αύριο το απόγευμα (21/09, 17:00) θα υποδεχθεί τη Λιβαδειά για την Α' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το συγκρότημα του Γιώργου Ρεμεντέλα ολοκληρώνει αυτή την ώρα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς δίχως κάποιο πρόβλημα.

Ο Θωμάς Νίκου μίλησε για το προχθεσινό φιλικό με το Ρέθυμνο, αλλά και το comeback που έκανε η ομάδα μας στο τέταρτο δεκάλεπτο τονίζοντας πως "είναι ένα από τα πράγματα το οποίο προσπαθεί ο προπονητής μας να μας περάσει. Δεν παρατάμε τίποτα. Είτε είμαστε μπροστά με τριάντα πόντους είτε χάνουμε με τριάντα, παλεύουμε σε κάθε φάση για να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα", ενώ συνέχισε:

"Παίξαμε με μία πιο δυνατή ομάδα. Μόνο κέρδος μπορεί να έχουμε από τέτοια φιλικά γιατί παίζοντας με τόσο ποιοτικούς αντιπάλους γινόμαστε κι εμείς καλύτεροι".

Όσο για τον αυριανό αγώνα με τη Λιβαδειά; "Όλα τα επίσημα παιχνίδια πρέπει να τα βλέπουμε σαν επίσημα. Πρέπει να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε στο Κύπελλο Ελλάδος. Να παίξουμε στη συνέχεια με μία καλύτερη ομάδα, που είναι ο Άρης για να κάνουμε ακόμα πιο δυνατή προπόνηση", δήλωσε ο έμπειρος πλεϊμέικερ, ο οποίος κατέληξε: "Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά με ένταση και όλα θα πάνε καλά".