Την περσινή σεζόν έφτασε σε απόσταση αναπνοής από την άνοδο, όμως παρότι δεν την πήρε κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις.

Το Ψυχικό θα έχει και φέτος πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα της Α2 κι ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ρεμεντέλας, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) αναφέρθηκε στο επίπεδο της φετινής Α2, το ρόστερ που έχει στη διάθεση του αλλά και τις σκέψεις του μετά την περσινή χρονιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για τη νέα σεζόν κι αν αισθάνεται ότι έχει μείνει κάτι στη μέση από πέρσι

"Κάθε προπονητής κι ομάδα που έχει φιλοδοξίες οφείλουν να έχουν ψηλές βλέψεις και κάθε χρονιά που περνάνε να είναι διδακτική, ώστε να μαθαίνουν πράγματα και να εξελίσσονται. Δεν αισθάνομαι ότι έχω αφήσει κάτι στη μέση, καθώς πιστεύω ότι πάντα ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει. Αυτό που συνέβη πέρσι ήταν δίκαιο, οπότε θα προσπαθήσουμε φέτος να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο, να βελτιωθούμε, να κάνουμε κάποια πράγματα διαφορετικά σε σχέση με τη περσινή χρονιά και να δούμε στο τέλος αν διδαχτήκαμε ή όχι".

Για το ρόστερ που έχει αρκετές προσθήκες επιπέδου Α1
"Το ρόστερ είναι κατά την προσωπική μου άποψη καταπληκτικό. Απαρτίζεται από ένα μείγμα πολύ έμπειρων παικτών που έχουν παίξει σε υψηλότερο επίπεδο από την Α2 κι από την άλλη επενδύσαμε σε αρκετούς νεαρούς παίκτες, τους οποίους θέλουμε μέσα από το πρόγραμμά μας να τους δώσουμε εμπειρίες και να μας βοηθήσουν αν γίνεται και μακροχρόνια. Είμαι πλήρως ικανοποιημένος από το ρόστερ γιατί είναι αυτό που ζητούσα και το μόνο που μένει είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε όλοι μαζί".

Για το επίπεδο της φετινής Α2
"Έχει καταντήσει κλισέ να μιλάμε κάθε χρόνο για το πόσο ψηλό είναι το επίπεδο της Α2 και να λέμε ότι φέτος θα είναι δύσκολα. Εμένα μου αρέσει ότι όπως όλα δείχνουν θα έχει πολλές δυνατές ομάδες το πρωτάθλημα. Δεν μου αρέσει να υπάρχουν μόνο δύο ή τρεις ή τέσσερις δυνατές ομάδες μόνο. Θέλω να γίνεται ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και κάθε αγώνας που δίνει μία ομάδα είτε είναι νικηφόρο είτε όχι να μπορεί να διορθωθεί μέσα στην πορεία του πρωταθλήματος.
Καταλήγοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συναδέλφους και σε όλα τα παιδιά του ελληνικού μπάσκετ να έχουν υγεία και να σκύψουμε το κεφάλι για να βελτιωθούμε ως άθλημα γιατί το μπάσκετ έχει πολλά να δώσει ακόμα στη χώρα μας".