Στα τρία στοιχεία που θα κρίνουν το νικητή στον αγώνα του Σαββάτου, έκανε αναφορά με τις σημερινές του δηλώσεις ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης.

Ο 32χρονος προπονητής πιστεύει πώς για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη, θα πρέπει να κερδίσει τις μάχες των ριμπάουντ, να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού και να έχουν οι παίκτες του την απαραίτητη συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη: «Πρόκειται για ένα εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Λαυρίου, ένα σύνολο με ομοιογένεια και παραδοσιακά υψηλό βαθμό ετοιμότητας στο ξεκίνημα κάθε περιόδου, κάτι που βλέπουμε και από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στους αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Από την πλευρά μας συνεχίσαμε τη δουλειά όλη την εβδομάδα και ξέρουμε ακριβώς πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι, απέναντι σε έναν άκρως ανταγωνιστικό αντίπαλο. Ριμπάουντ, ρυθμός και συγκέντρωση θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Στο μυαλό μας δεν χωρά η λέξη ήττα, ειδικά για εντός έδρας παιχνίδι και θα καταθέσουμε το 110% ειδικά στην άμυνα για να φτάσουμε στη νίκη».


Κάλεσμα Αρκαδικού

Ο Αρκαδικός επιστρέφει στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, για το πρώτο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην έδρα του, όπου αντιμετωπίζει το Σάββατο 18 Οκτωβρίου το Λαύριο (17.00), έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Τρίπολη και μετά την μεγάλη εκτός έδρας στη Λευκάδα στην πρεμιέρα της Α2 κατηγορίας, θα πρέπει όλοι οι φίλοι της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό του Αρκαδικού, δημιουργώντας μία όμορφη μπασκετική ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης ενισχύοντας παράλληλα την δύσκολη προσπάθεια της ομάδας απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα όπως είναι αυτή του Λαυρίου.