Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης μετά την εκτός έδρας νίκη στην Λευκάδα επί της φιλόδοξης φέτος Δόξας με 73-72, τονίζοντας πώς υπάρχουν ακόμα 25 βήματα που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πετύχει τον στόχο της.

Ο νεαρός τεχνικός σχολίαζε μετά από τη νίκη στη Λευκάδα πως: «Ήταν μία σπουδαία, μεγάλη, αλλά και πολύ αγχωτική νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη νίκη. Πρέπει άμεσα να πέσουν οι τόνοι και να δούμε το επόμενο ματς. Σήμερα απλά ξεκίνησε η Α2 κατηγορία. Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο.

Τέτοιου είδους παιχνίδια κρίνονται από το ποιος το θέλει περισσότερο, από την καρδιά, την θέληση, το πάθος και την ψυχή που πρέπει να έχει η ομάδα. Εμείς όλα αυτά τα καταθέσαμε στο παρκέ και φτάσαμε στη νίκη.

Ένα από τα θετικά που κρατάμε είναι σίγουρα η νίκη. Μένουμε ταπεινοί όμως και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά στο γήπεδο. Αυτή η νίκη μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια και καλύτερη ψυχολογία. Σήμερα έγινε το πρώτο από τα 26 βήματα που πρέπει να γίνουν. Αν δεν το διαχειριστούμε σωστά αυτό το αποτέλεσμα όπως και τα υπόλοιπα, τότε θα βρισκόμαστε πολύ περισσότερα βήματα πίσω»