Ο Αρκαδικός απέδειξε στην πράξη πως έχει μεγάλες βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 νικώντας στην πρεμιέρα τη Δόξα στη Λευκάδα. Ο Γιώργος Κοψαύτης, εκ των πρωταγωνιστών της νίκης, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, για το στόχο της ανόδου που έχει τεθεί από την ομάδα του, αλλά και τις δυσκολίες λόγω του υψηλού επιπέδου του ανταγωνισμού στην κατηγορία.

-Ο Αρκαδικός ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα με μια δύσκολη νίκη στη Λευκάδα απέναντι στη Δόξα.

«Ήταν μια πάρα πολύ καλή νίκη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Οι αντίπαλοί μας είχαν κάνει μια τελευταία προσθήκη με τον Αποστολίδη, τον οποίο δεν αντιμετωπίσαμε όπως θα θέλαμε, αλλά στο τέλος βγάλαμε κάποιες καλές άμυνες και είχαμε καλύτερες επιλογές με αποτέλεσμα να φτάσουμε στη νίκη».

-Ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρα φέτος η άνοδος στην Α1;

«Αυτό έχουμε θέσει ως στόχο, αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα. Απλώς κάναμε το πρώτο βήμα από τα 26 και συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο».

-Ως γνώστης της κατηγορίας ποια πιστεύεις πως είναι τα «κλειδιά» για να πετύχει μια ομάδα τους στόχους της στην Α2;

«Χρειάζεται πολλή δουλειά μέσα στο παρκέ και συγκέντρωση στο 100%. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ, με πολλές παγίδες και δεν υπάρχει κάποια αδύναμη ομάδα που μπορείς να πεις πως θα τη νικήσεις εύκολα. Πρέπει συνέχεια να βρίσκεσαι στο 100%».

-Ο Αρκαδικός φέτος έκανε πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις και ειδικά στην περιφερειακή του γραμμή, όπου αγωνίζεσαι κι εσύ, παρουσιάζεται πολύ ισχυρός…

«Πράγματι, φέτος η ομάδα έκανε ένα βήμα παραπάνω σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές. Ενισχύθηκε με παίκτες που εμπειρία και έχουν κερδίσει ανόδους, ενώ στο τέλος ήρθε και ο Νίκος Χατζής που όλοι ξέρουμε ποιος είναι. Είναι ατού μας η εμπειρία, πάντα σε συνδυασμό και με κάποια παιδιά που είναι νεότερα και διαθέτουν ταλέντο.

-Πόσο σημαντική είναι για την προσπάθειά σας η βοήθεια του κόσμου, που δείχνει να αγκαλιάζει τον Αρκαδικό;

«Ανέκαθεν ο Αρκαδικός στηριζόταν στο κοινό του και φέτος πιστεύουμε πως θα είναι ακόμη περισσότερο δίπλα μας. Ευελπιστώ να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αγώνα».

-Αν εξαιρέσουμε τον Αρκαδικό, ποιες άλλες ομάδες της κατηγορίας θεωρείς πως θα είναι οι περισσότερο ανταγωνιστικές για την άνοδο στην Α1;

«Νομίζω πως ένα κλικ πάνω από όλους είναι η Καβάλα. Πέρσι έχασε στο νήμα την άνοδο, αλλά έμεινε όπως ήταν και θα είναι πολύ δυνατή. Από εκεί και πέρα το Ψυχικό έχει δυνατή ομάδα, όπως και η Λευκάδα, ενώ ίσως δούμε και στην πορεία του πρωταθλήματος κι άλλες αξιόλογες ομάδες. Πιστεύω πως η φετινή Α2 θα είναι συναρπαστική».