Μεγάλο μεταγραφικό “μπαμ” για την Δόξα, η οποία πριν από λίγο ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Αποστολίδη. Οι διοικούντες την ομάδα, δούλεψαν πολύ για την τελευταία σπουδαία μεταγραφή, που ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την περιφερειακή γραμμή και προσθέτει ένα μεγάλο “όπλο” για την επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια στην περίπτωση του 30χρονου αθλητή, ο οποίος πέρυσι ήταν μέλος του ρόστερ του Παναθηναϊκού. Η σημερινή μεταγραφή της Δόξας, πέρα από το ότι είναι μια κίνηση ουσίας, προσδίδει κύρος και αλλάζει την δυναμική της ομάδας, η οποία μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με κύριο στόχο να πρωταγωνιστήσει.

Παίκτης εγνωσμένης αξίας και μεγάλης ποιότητας ο Αποστολίδης, έρχεται στην Λευκάδα σε μια ηλικία (30 ετών) που μπορεί να προσφέρει πολλά. Η πορεία του στην Α1 στην οποία συμμετέχει ανελλιπώς την τελευταία δεκαετία, η παρουσία του σε κορυφαίους συλλόγους, όπως επίσης και η ηλικία του, είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τελευταία μεταγραφική επιτυχία της λευκαδίτικης ομάδας.

Πηγή: lefkadaweb.gr