Ο Ερμής Λαγκαδά παρουσίασε χθες τους χορηγούς του, τίμησε τον Σάββα Ηλιάδη και παράλληλα έκανε την παρουσία για την νέα ομάδα την χρονιά που ξεκινάει.

Παρόντες ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος, o Υφυπουργός Μακεδονίας Γιώργος Ορφανός, εκπρόσωποι των τοπικών αρχόντων και πολυπληθής παρουσία της ΚΑΕ Άρης. Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Λευτέρης Αρβανίτης, καθώς και τα μέλη Θωμάς Νικολός, Γιώργος Αιγίδης, Στάθης Ρούσσος και Γιώργος Σιδηροηλίας.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την εκδήλωση με ομιλία της διοίκησης, αλλά και του προπονητή Στάθη Καμαράκη.

Το κεντρικό πρόσωπο βέβαια της βραδιάς, ήταν ο Σάββας Ηλιάδης, ο οποίος αποθεώθηκε για τη συνολική του προσφορά στο ελληνικό μπάσκετ. «Ευχαριστώ πολύ τον Ερμή Λαγκαδά για την τιμητική εκδήλωση και νιώθω ευγνώμων για τα όσα μου πρόσφερε το ελληνικό μπάσκετ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου ο Ερμής, αλλά και ο Άρης. », ενώ κεντρική θέση στην καριέρα του είχε ο Άρης. 

Μήνυμα απέστειλε ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Θόδωρος Καράογλου, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με παράθεση γεύματος. Παρών ήταν και ο σέντερ του Άρη, Κώστας Χαρίσης. Την όλη εκδήλωση συντόνισε ο μάνατζερ του Ερμή Βασίλης Πρασσάς. Ο Ηλιάδης αποθεώθηκε από τους συμπάικτες και φίλους, ενώ δέχθηκε πλακέτα από το Δημήτρη Χρηστίδη και άλλους για την προσφορά του!

Στέλιος Παρθενάκης