Τα παράπονα του Ερμή Λαγκαδά για το ν διαιτητή Μπήτη έγιναν και... επίσημα με τους “πράσινους” να εκδίδουν σχετική ανακοίνωση μέσω της οποίας προαναγγέλουν πως θα ζητήσουν την εξαίρεσή του από τους αγώνες τους.

Η ανακοίνωση
"Το Δ.Σ. του Ερμή Λαγκαδά ευχαριστεί θερμά τους φίλους της ομάδας για τη συγκλονιστική συμπαράσταση τους στο χθεσινό παιχνίδι.

Παράλληλα συγχαίρει τη νεανική ομάδα του Ηλυσιακού για τη νίκη της και τη γενικότερη φιλοσοφία της.

Ωστόσο εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τον διαιτητή Μπήτη ο οποίος απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί αποτελεί το διαιτητή για τον οποίο έχουν εκφράσει παράπονα οι περισσότερες ομάδες της Α1. Τον διαιτητή που επιδιώκει σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται να γίνεται αυτός ο Νο1 πρωταγωνιστής. Τον διαιτητή που η ειρωνεία στις εκφράσεις του αποτελεί σήμα κατατεθέν.

Τον διαιτητή που στο χθεσινό παιχνίδι μόνο κατά το τελευταίο 10λεπτο, αρνήθηκε 7 συνεχόμενα φάουλ υπέρ του Ερμή , στο τελευταίο 2λεπτο δεν σφύριξε 3 συνεχόμενες φάσεις τα βήματα παικτών του Ηλυσιακού με το παιχνίδι στον πόντο του ενώ συνολικά "κατόρθωσε" να σφυρίξει 27 φορές υπέρ του Ηλυσιακού και 4 υπέρ του Ερμή!

Το διαιτητικό παρελθόν του κυρίου και το μένος του εις βάρος του Ερμή προέρχεται από παλιά, από τότε που άνηκε στον Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης αλλά έμενε πάντα και μόνιμα στη Δράμα και αναγκαζόταν να σφυρίζει στην πόλη μας για να μην εκτεθεί και εκθέσει. Από τότε που "διευκολυνόταν" και σπάνια σφύριζε στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ αλλά μόνο στις Εθνικές Κατηγορίες διότι ήταν δύσκολη η μετακίνησή του από την Δράμα!!!

Το Δ.Σ. του Έρμή Λαγκαδά θα ζητήσει για άλλη μια φορά την εξαίρεσή του από κάθε αγώνα του Ερμή, ενώ παράλληλα θα προωθήσει το video του αγώνα στις αρμόδιες αρχές για να λάβουν γνώση όλων των πεπραγμένων του εν λόγω διαιτητή".