Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας πανηγύρισε ο Εθνικός, ο οποίος επικράτησε του Ερμή Λαγκαδά 65-57 εκτός έδρας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους ‘’κυανόλευκους’’, ήταν ο Νίκος Ψυλέας, ο οποίος σημείωσε 24 πόντους (5/5 1π. - 8/11 2π. - 1/3 3π.) και μάζεψε 6 ριμπάουντ.

Ο 34χρονος γκαρντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, για το πρώτο διπλό της ομάδας του στο πρωτάθλημα, τους στόχους της, το μπασκετικό του όνειρο, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ που ακολουθεί.
Νίκο, καταφέρατε να πάρετε το πρώτο σας διπλό στο πρωτάθλημα, τη δεύτερη νίκη σας. Σε ποιους τομείς υπερτερήσατε και φθάσετε στη νίκη απέναντι στον Ερμή Λαγκαδά;

"Νομίζω ότι έπαιξε ρόλο το γεγονός, ότι έχουμε πιο μεγάλο ρόστερ από τον Ερμή. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, περιορίσαμε τα ατού και χτυπήσαμε στις αδυναμίες τους στην άμυνα".

Κάθε νεοφώτιστη ομάδα, έχει ως πρώτο στόχο την παραμονή. Εσείς εφέτος, έχετε ακόμη μεγαλύτερες βλέψεις;

"Ακόμη είναι νωρίς. Πρώτα απ’ όλα θέλουμε την παραμονή. Όταν όμως τελειώσει ο πρώτος γύρος, θα δούμε τι έχουμε κάνει κι από εκεί και πέρα, μπορούμε να βάλουμε νέους στόχους".

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο οποίος έχει και αυτός, δύο νίκες και μία ήττα στο πρωτάθλημα. Τι πρέπει να προσέξετε, για να πάρετε ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα;

"Με τον ΟΦΗ παίξαμε και στο κύπελλο και τότε δεν ήταν έτοιμοι. Έχουν όμως καλό προπονητή και κάθε εβδομάδα παρουσιάζονται και καλύτεροι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά και να μην δώσουμε την ευκαιρία στον ΟΦΗ να επιβάλει το ρυθμό του".

Σε έχουμε δει να παίρνεις μέρος σε πολλές μπασκετικές εκδηλώσεις και βρίσκεσαι κοντά στα μικρά παιδιά. Θέλεις να ασχοληθείς με την προπονητική, με τις ακαδημίες;

"Το μπάσκετ είναι κάτι που αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να παραμείνω στο χώρο όταν σταματήσω. Μου αρέσει να βρίσκομαι κοντά στα μικρά παιδιά. Είναι κάτι που θα επιδιώξω".