Το Ψυχικό υποδέχεται το Σάββατο 18/10 ο Φίλιππος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr : «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με τις απουσίες των Τριχόπουλου και Αργύρη. Δουλέψαμε σκληρά γνωρίζοντας ότι αντιμετωπίζουμε ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας και φαβορί για την άνοδο. Το παιχνίδι είναι σαφώς δυσκολότερο από το προηγούμενο αλλά εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα καθώς η ομάδας μας δεν χτίστηκε για παιχνίδια τέτοιας δυναμικότητας. Εννοείται βέβαια πως θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Για το λόγο αυτό καλούμε τον κόσμο του μπάσκετ που υπάρχει και είναι πολύς, να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας για παραμονή στην ελίτ του Ελληνικού μπάσκετ. Ο Φίλιππος εκπροσωπεί στο μπάσκετ όλη την Ημαθία.»

Ο Φίλιππος τιμά την ιστορία του

Μια καινούργια ενότητα εγκαινιάζει ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας στο πλαίσιο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Έτσι, πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα, η διοίκηση της ομάδας θα τιμά μία προσωπικότητα (παίκτη, προπονητή, διοικητικό παράγοντα) που τίμησε κατά το παρελθόν τα χρώματα της.

Η αρχή θα γίνει στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας το Σάββατο 18 Οκτωβρίου εναντίον του Ψυχικού και τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο μέχρι πρόσφατα αρχηγός της ομάδας Βασίλης Τσακίρης, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για 16 χρόνια.