Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, μετά από ένα μήνα από την ημερομηνία έναρξης, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Μάλιστα, την Κυριακή 28/9 «έσπασαν» το φράγμα των 100, κάτι που σημαίνει πως οι φίλοι του Φιλίππου Βέροιας «διψάνε» να βλέπουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Κατανοώντας πλήρως τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και την κρίση που επικρατεί στη χώρα μας, η Διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας κράτησε χαμηλά τις τιμές στα εισιτήρια διαρκείας, προσδοκώντας από τον κόσμο να συμπαρασταθεί στη νέα μεγάλη προσπάθεια της ομάδας και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στα εντός έδρας παιχνίδια.

Η διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας ζητάει από τον φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να γεμίσει το Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας», βοηθώντας τους αθλητές να έχουν μία καλή αγωνιστική σεζόν και παράλληλα τον σύλλογο «Πρωτοβουλία για το παιδί» που θα εισπράξει το 10% των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων. Σε αυτό βέβαια βοηθάει και η πολύ καλή πορεία της ομάδας , που επικεντρώνεται πλέον στο πρωτάθλημα!

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 είναι :

- Διαρκείας Ακαδημιών 20 ευρώ
- Silver Member 40 ευρώ
- Golden Member 100 ευρώ (αριθμημένες θέσεις)

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από το κατάστημα OXETTE (Βενιζέλου 7, Βέροια) ενώ κάθε ενδιαφερόμενος για περισσότερες πληροφορίες θα μπορεί να επικοινωνεί με τον κο Λαζό Ηλία στο τηλέφωνο 6932 335069. ….συνεχίζουμε για το επόμενο… φράγμα»