Τη δική του διάσταση για την προσπάθεια που γίνεται φέτος στον Ηλυσιακό αλλά και την αντιμετώπιση που αυτή έχει, έδωσε ο Κώστας Σορώτος με αφορμή την παρουσία άπειρου διαιτητή στο παιχνίδι με τον Φίλιππο.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» σχολίασε μετά από το τέλος του αγώνα στη Βέροια: «Ξεκινώντας θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλίππου και στον Δημήτρη Γκίμα για την νίκη της. Είμαστε μια ομάδα που απαρτίζεται από νεαρά και άπειρα παιδιά και πιστεύω ότι στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, παρά του ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί για 35 λεπτά, πληρώσαμε αυτή την απειρία. Σε σεβασμό προς τα παιδιά, κάναμε 600 χλμ με πολλές δυσκολίες στον δρόμο για να έρθει ο κος Τσιρτσιμάλης, ο οποίος πιστεύω ότι παίζει πρώτη φορά στην Α2, και επειδή οι συνεργάτες μου σημειώνουν τα πάντα κατά την διάρκεια του αγώνα, ο συγκεκριμένος κύριος σφύριξε μια μόνο φορά υπερ. του Ηλυσιακού, δεν μιλώ αν ήταν σωστό η λάθος.

Ήταν ένα μόνο σφύριγμα σε αγώνα 40 λεπτών. Αυτό δεν έχει να κάνει με την νίκη του Φιλίππου, ούτε την αμφισβητώ αλλά όταν την προηγούμενη βδομάδα στην έδρα μας με τον ΟΦΗ οι διαιτητές ήταν όλοι από την Α1 και εδώ ερχόμαστε και παίζουμε με ένα παιδί που παίζει πρώτη φορά στην Α2 καταλαβαίνετε ότι υπάρχει ένας αθέμιτος ανταγωνισμός. Την προηγούμενη βδομάδα δεν μιλήσαμε καθόλου, αλλά και τώρα θέλω να κρατήσω χαμηλά τους τόνους γιατί το χειρότερο πράγματα, όταν είσαι προπονητής σε νέα παιδιά είναι να γίνεσαι γραφικός και να μιλάς για την διαιτησία γιατί μπορεί να σταματήσουν να βελτιώνονται και η δική μας η ομάδα θέλει ακόμη αρκετό δρόμο για να βελτιωθεί.

Εύχομαι στον Φίλιππο μέσα από την καρδιά το καλύτερο γιατί γνωρίζω την προσπάθεια που κάνει ο Δημήτρης Γκίμας και οι άνθρωποι του Φιλίππου και απαιτώ λίγο σεβασμό στα νέα παιδιά του Ηλυσιακού γιατί παλεύουμε με 18χρονα και 20χρονα να κρατήσουμε μια ομάδα ζωντανή μέσα από πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.»


Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Δρόσος: «Συγχαρητήρια στον Φίλιππο για την νίκη. Από τις 18 Αυγούστου η ομάδα μας έχει ξεκινήσει με πολλά προβλήματα. Όλα τα παιδιά κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα, έχουμε έναν προπονητή που μας εμπιστεύεται και τον εμπιστευόμαστε. Είμαστε ακόμη στην τρίτη αγωνιστική και ο «δρόμος μπροστά μας είναι δύσκολος. Χάσαμε σήμερα αλλά θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τα λάθη και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά.»