Δύο ισχυρές προσωπικότητες εντάσσονται στις τάξεις της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, δυναμώνοντας εξωαγωνιστικά τους «κυανόλευκους». Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο της Kavala Oil, Βαγγέλη Παππά, που αναλαμβάνει ρόλο υπευθύνου της οικονομικής πολιτικής του συλλόγου, αλλά και τον πρώην πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη, ο οποίος θα έχει ρόλο τεχνικού συμβούλου στην ομάδα.

Αμφότεροι είναι στενοί φίλοι του προέδρου Κώστα Παπακωνσταντίνου, ο οποίος θέλει να πλαισιωθεί από ανθρώπους, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε πέρυσι με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Την επιστροφή μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους στα σαλόνια της Α1.

Τους κκ. Παππά και Οικονομίδη ανακοίνωσε χθες στην ομιλία του προς το αγωνιστικό τμήμα ο Κ. Παπακωνσταντίνου, πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης. Παρών ήταν μόνο ο Β. Οικονομίδης, καθώς ο κ. Παππάς απουσίαζε για προσωπικούς λόγους, όμως θα βρεθεί κοντά στην ομάδα στο γεύμα της Δευτέρας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης ανέφερε στους παίκτες ότι «ΕΕΑ, Πανιώνιος και τα συναφή ανήκουν στο παρελθόν. Εσείς πρέπει και μπορείτε να αφοσιωθείτε στο μπάσκετ και στο να οδηγήσουμε όλοι μαζί την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι. Στην Α1. Πιστεύω σε εσάς και νομίζω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο Β. Οικονομίδης (σ.σ. ήταν παρών και στο φιλικό της Τετάρτης με την Ασπίδα Ξάνθης) και επισήμανε κι αυτός από την πλευρά του ότι θα βοηθήσει με τον δικό του τρόπο την προσπάθεια που θα κάνουν όλοι γύρω από την Ένωση και ζήτησε από τους παίκτες να δίνουν κάθε Σάββατο τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Νίκος Πενταζίδης, απουσίαζε χθες στη Θεσσαλονίκη, για τη λήψη των συμβολαίων των παικτών. Από κει και πέρα, οι «κυανόλευκοι» έχουν ρεπό σήμερα και αύριο, μια και το ματς με τον Αετό Αθηνών αναβλήθηκε με απόφαση της ΕΟΚ (το πιθανότερο να οριστεί σε μια Τετάρτη εντός Οκτωβρίου) και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (13/10), ξεκινώντας την προετοιμασία ενόψει του Ερμή Λαγκαδά.

Πηγή: xronometro.com