Με αισιοδοξία μπαίνει ο ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα της Α2, που ξεκινάει το προσεχές Σάββατο, και με όραμα της Α1, κάτι που κατέστησαν σαφές άπαντες κατά την παρουσίαση της ομάδας.

Το GENTIKOULE βρέθηκε στο ξενοδοχείο GALAXY όπου έγινε η παρουσίαση των παικτών, της φανέλας και των χορηγών του ΟΦΗ της σεζόν 2014/15.

Σε…ρυθμούς πρωταθλήματος βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, καθώς το Σάββατο υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου τον Φίλιππο Βέροιας, στην πρεμιέρα της Α2 μπάσκετ.

Το μεσημέρι έγινε στο ξενοδοχείο GALAXY, μεγάλου χορηγού της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, η επίσημη παρουσίαση της φανέλας και των μεταγραφικών αποκτημάτων του συλλόγου.

Παρόντες ήταν όλοι οι παίκτες, το ΔΣ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και τα μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κ. Δανδάλης τόνισε:
"Είναι η μεγάλη χαρά μου που βλέπω αρκετά αγαπημένα πρόσωπα. Όταν ανέλαβα πριν απο εναν χρόνο το δύσκολο έργο για να αναλάβω την προσπάθεια και την εξέλιξη του τμήματος μπάσκετ. Κάποια στιγμή οι στόχοι που εχουμε βάλει σε πλάνο τριετίας θα επιτευχθούν.

Η στήριξη που εχώ απο τα μέλη του Ερασιτέχνη και τους χορηγούς. Η οικογένεια Οικονόμου εχει στηρίξει παρά πολύ και δίχως την δική της βοήθεια δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε τους στόχους που εχουμε θέσει. Ειναι μια πολύ δύσκολη χρονιά και ο ΟΦΗ ειναι γεννημένος να πρωταγωνιστεί. Παρ´ όλες τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο ερασιτεχνικού αθλητισμός νομίζω οτι μπορούμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα

Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο του ΟΦΗ να βοήθησει την προσπάθεια που γίνεται προκειμενου να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο στόχος που εχουμε θέσει σαν Επιτροπή ενιαίο εξαδα. Η περσινή ομαδα ήταν φτιαγμένη για την σωτηρία. Το πιο σημαντικό ειναι οτι ξέρουμε τι και πως πρέπει να κάνουμε βήμα – βήμα. Είναι ένας στόχος που αυτή η ομαδα μπορεί να τον πετύχει".

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Φώτης Τακιανός ανέφερε:

"Εύχομαι να εχουμε μια σαιζόν που στο τέλος της να είμαστε υγιείς. Θελω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΟΦΗ που μου εμπιστεύτηκε την ομαδα και ειναι η τρίτη χρονια που βρίσκομαι εδω. Πέρα απο το αγωνιστικό έπαιξαν ρόλο και αλλα θέματα για να είμαι εδω. Η ομαδα βρίσκεται σε μια εξέλιξη με την λογική οτι εχει γίνει μια συμφωνία. Δεν ειναι συμφωνία στόχου αλλα οτι για κάποια χρονια θα προσπαθήσουμε σκληρά ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις για να υπάρχει η ομαδα και στο μέλλον. Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε αν δεν υπάρχουν οι άνθρωποι που στηρίζουν την ομάδα δεν μπορεί να υπάρχει και ομάδα

Δεν μπορω να θέσω εναν μακρινό στόχο. Το να βλέπουμε καθε αγώνα ξεχωριστά, να διαχειριζόμαστε ξεχωριστά καθε επιτυχία. Αν όριο θέτουμε τον στόχο της ομάδας προέχει να θέσουμε εναν στόχο ως προς το το μέλλον προκειμενου το Ηρακλειο να εχει μια υγιή ομαδα για τα επόμενα χρονια. Το πρωτάθλημα ειναι το δυσκολότερο των τελευταίων χρόνων γιατι αρκετές ομάδες έθεσαν πρωταγωνιστικό στόχο. Το ζητούμενο για την ομαδα ειναι η άνοδος στην Α1 αλλα δεν μπορούμε να το οριοθετησουμε ως προς το ποτέ θα γίνει. Κλείνοντας θελω να αναφερθώ στους παικτες της ομάδας. Εχουμε δημιουργήσει μια ομαδα που δουλεύει σκληρά μεσα στο γηπεδο. Να είστε σίγουροι οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην δίνουμε το 110%

Εκτιμήθηκαν άνθρωποι και συμπεριφορές. Εκτιμώ οτι ο ΟΦΗ ειναι μια ομαδα που λόγω της δυναμικής του πρέπει να ειναι στην μεγαλύτερη κατηγορία και εχω πει οτι και εγω θελω να βρεθώ στην Α1 ως προπονητής του ΟΦΗ".

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Κιτσούλης που επέστρεψε φέτος στον ΟΦΗ:
"Θα ηθελα να ευχαριστήσουμε σαν παικτες το ξενοδοχείο Galaxy. Εχει ξεκινήσει μια προσπάθεια απο ανθρώπους που ειναι τίμιοι, αγαπούν την ομαδα και στην πορεία μπήκε ο κύριος Δανδάλης. Αυτη η προσπάθεια εγινε πιο δυνατή και φέτος στόχος ειναι να γίνει το κάτι παραπάνω. Τα παιδιά που έχουν έρθει στην ομαδα ειναι πολύ καλοί χαρακτήρες. Ο στόχος ειναι κάτι μετέωρο. Θα δείξει απο το πρωτάθλημα, θα χρειαστούμε λίγο χρόνο γιατι είμαστε μια νέα ομαδα. Να είστε σίγουροι οτι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο

Θελουμε τον κοσμο στο πλευρό μας. Ειναι κρίμα να μην υπάρχει ο ΟΦΗ στην μεγαλύτερη κατηγορία. Βλέπουμε ομάδες που δεν έχουν την δυναμική του ΟΦΗ αλλα με σωστές κινήσεις αγωνίζονται στην Α1".

Από την πλευρά της Επιτροπής μπάσκετ της ομάδας ο κ. Συμεών Καμπάκας τόνισε:
"Μεγάλη ομαδα ειναι η ομαδα που τον ακολουθεί ο κόσμος της. Εμείς που υπηρετούμε αυτο το σωματείο ζητάμε απο τον κόσμο να έρθει στο γηπεδο και να βοηθήσει την ομαδα. Ο ΟΦΗ ειναι απο τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και για να λέγεται μεγάλη θα πρέπει να ειναι παρών ο κόσμος της".

Πηγή: gentikoule.gr