Ο τεχνικός του ΟΦΗ "έσταζε μέλι" για την παρουσία του κόσμου στο ΒΑΚ και στάθηκε ιδιαίτερα στην προσήλωση που έδειξαν οι παίκτες του κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΟΦΗ πήρε μια σπουδαία νίκη επικρατώντας με 69-63 της Καβάλας και ο Φώτης Τακιανός συνέστησε ψυχραιμία διατηρώντας χαμηλούς τόνους εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Τακιανός
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Είναι αρχή ακόμα και το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση και δημιούργησε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να έρχεται και βλέπουμε ότι φέτος έχει αλλάξει η κατάσταση και η παρουσία του είναι καταλυτική. Είχαμε ενέργεια, πάθος και καλή αμυντική λειτουργία όπου έπιασε το πλάνο μας. Είχαμε συγκέντρωση αλλά ήμασταν τραγικοί στις βολές. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το ματς. Η Καβάλα είναι καλή ομάδα και διαθέτει καλό προπονητή. Δεν είχαμε διάρκεια στην απόδοση μας και πάθος στην άμυνα σε όλο το παιχνίδι. Πήραμε μια μεγάλη νίκη, η φιλοσοφία μας είναι δεν κλαίμε στις ήττες, δεν γελάμε στις νίκες. Έχουμε ενθουσιασμό και ο στόχος μας είναι να διαφυλάξουμε το καλό κλίμα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στην συνέχεια. Ο κόσμος έχει ενθουσιασμό.

Πηγή: gentikoule.gr