Το παιχνίδι με τη Λιβαδειά ήταν κομβικό για το Ψυχικό, που προερχόταν από την ήττα στη Βέροια. Ο Γιάννης Δημάκος έδειξε μέρος του επιθετικού του ταλέντου τόσο λόγω της ισχυρής προσωπικότητας που διαθέτει όσο και γιατί είχε έναν λόγο παραπάνω.

Να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει για να αφιερώσει την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα στον αδερφό του, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα.

"Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη για εμάς", δήλωσε αρχικά ο 24χρονος γκαρντ, ο οποίος συνέχισε: "Προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας. Δεν παίξαμε καλά και το πληρώσαμε".

Ακολούθως μίλησε για τη νίκη επί της Λιβαδειάς, εξηγώντας πως "ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο που είχαμε από την πρώτη στιγμή. Ήμασταν πιστοί σας όσα μας υπέδειξε ο προπονητής μας και με αυτόν τον τρόπο μπορέσαμε να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό διπλό. Ήμασταν λίγο αγχωμένοι στην αρχή, λόγω της πίεσης που υπήρχε για τη νίκη, αλλά στην πορεία βρήκαμε ρυθμό και μπορέσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να φτάσουμε στη νίκη".

Όσο για το ντέρμπι που ακολουθεί με τη Δόξα Λευκάδας; "Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Τόσο εμείς όσο και η Δόξα Λευκάδας διαθέτουμε πολύ ποιοτικά ρόστερ, οπότε αναμένεται να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας μία βδομάδα δυνατής προπόνησης για να είμαστε έτοιμοι".