Μάντζαρης: "να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι"

Το Ψυχικό ηττήθηκε μεν από τον Φίλιππο Βέροιας (62-59) το Σάββατο, αλλά είναι έτοιμοι να δουλέψει πιο σκληρά για να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Επόμενος αντίπαλος η Λιβαδειά.

Ο Αντώνης Μάντζαρης μίλησε για την ήττα από τους "κόκκινους", αλλά και το παιχνίδι που έπεται κόντρα στους νεοφώτιστους.

"Δυστυχώς είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα το Σάββατο. Η εικόνα μας στην άμυνα ήταν μεν καλύτερη σε σχέση με αυτή της πρεμιέρας, αλλά επιθετικά ήμασταν κακοί. Γι αυτό και ηττηθήκαμε από τον Φίλιππο Βέροιας", δήλωσε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης λέγοντας: "Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά και να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τη Λιβαδειά. Η ομάδα έχει δυνατότητες για να παίξει πολύ καλύτερα".

Όσο για την αναμέτρηση που ακολουθεί, απέναντι στους Βοιωτούς; "Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η Λιβαδειά δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στο Κύπελλο Ελλάδος. Έχει αλλάξει σημαντικά την εικόνα του ρόστερ της και σίγουρα θα πρέπει να μοχθήσουμε για να κερδίσουμε".

Σχόλια