Το Ψυχικό ηττήθηκε μεν από τον Φίλιππο Βέροιας (62-59) το Σάββατο, αλλά είναι έτοιμοι να δουλέψει πιο σκληρά για να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Επόμενος αντίπαλος η Λιβαδειά.

Ο Αντώνης Μάντζαρης μίλησε για την ήττα από τους "κόκκινους", αλλά και το παιχνίδι που έπεται κόντρα στους νεοφώτιστους.

"Δυστυχώς είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα το Σάββατο. Η εικόνα μας στην άμυνα ήταν μεν καλύτερη σε σχέση με αυτή της πρεμιέρας, αλλά επιθετικά ήμασταν κακοί. Γι αυτό και ηττηθήκαμε από τον Φίλιππο Βέροιας", δήλωσε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης λέγοντας: "Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά και να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τη Λιβαδειά. Η ομάδα έχει δυνατότητες για να παίξει πολύ καλύτερα".

Όσο για την αναμέτρηση που ακολουθεί, απέναντι στους Βοιωτούς; "Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η Λιβαδειά δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στο Κύπελλο Ελλάδος. Έχει αλλάξει σημαντικά την εικόνα του ρόστερ της και σίγουρα θα πρέπει να μοχθήσουμε για να κερδίσουμε".