Ο Αετός υποδέχεται το Σάββατο (22/11, 5 μ.μ.) για την έβδομη αγωνιστική της Α2 στο κλειστό του Στρέφη την ομάδα της Λιβαδειάς, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία.

Ο «πύργος» της ομάδας Σάββας Τζουγκαράκης, μίλησε για την ιδιαιτερότητα της προσεχούς αναμέτρησης, το ματς με το Ψυχικό, αλλά και για το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στον Αετό, στη πρώτη του σεζόν στην Α2. Αναλυτικά τα όσα είπε ο 28χρονος σέντερ στην επίσημη σελίδα του Αετού στο Facebook:

Για το παιχνίδι στο Ψυχικό: «Εμείς και μόνο φταίμε για την κακή εμφάνιση στο Ψυχικό, καθώς δεν έχουμε την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας σε τέτοια παιχνίδια, ώστε να μην τα επαναλάβουμε στη συνέχεια».

Για την προσεχή αναμέτρηση με τη Λιβαδειά: «Εμείς δεν... σημαδεύουμε παιχνίδια και λογική της ομάδας είναι να τα παλεύει όλα. Η αλήθεια όμως είναι ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει μια ιδιαιτερότητα, καθώς ο αντίπαλος έχει κοινό στόχο με εμάς, δηλαδή τη παραμονή και η νίκη είναι... μονόδρομος. Αυτό βέβαια δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας γεμίσει άγχος, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να μας γυρίσει εναντίον μας. Η Λιβαδειά είναι μια μαχητική ομάδα, που έχει δείξει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο και σίγουρα θα επιδιώξει και αυτή να πάρει τη νίκη προκειμένου να αποκτήσει πλεονέκτημα στη προσπάθεια της να σωθεί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του τεχνικού τιμ και μέσα από την ομαδική δουλειά να έχουμε μια καλή απόδοση. Από και πέρα υπάρχει πάντα και ο παράγοντας της τύχης... «.

Για το γενικότερο κλίμα στον Αετό: «Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά στην ομάδα, σε όλους τους τομείς. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και είναι θέμα χρόνου να έχουμε μια καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό ότι στον Αετό υπάρχει διοικητική σταθερότητα, συνέπεια και νοικοκυροσύνη και έτσι εμείς οι παίκτες είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στην δουλειά μας που είναι εντός του παρκέ...».

Για τους προσωπικούς στόχους μετά την επιστροφή του στην Α2: «Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση πισωγύρισμα την επιστροφή μου στην Α2. Ήρθα στον Αετό με στόχο να κάνω ένα βήμα παραπάνω, αφού δεν υπήρξαν άλλες προτάσεις που να με καλύψουν. Θεωρώ ότι ο Αετός είναι μια ομάδα που έχει τα φόντα να αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι της καριέρας μου...».