Με τον διαιτητή Διαμαντή τα... είχαν στον Αετό μετά από την εντός έδρας ήττα από τη Λιβαδειά σημειώνοντας μάλιστα την αλλαγή διαιτητή που έγινε στο παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά έγραψαν

«Έπιασε τόπο η προ ημερών ανακοίνωση της Λιβαδειάς...

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 78-79 στο κλειστό του Στρέφη, μετά από μία κάκιστη διαιτησία η οποία "έσπρωξε" με όλες τις δυνάμεις της τους φιλοξενούμενους.

Το πράγμα... μύριζε πριν από το τζάμπολ, όταν είδαμε στο παρκέ τον κ. Διαμαντή, στη θέση του κ. Νικολούλη που αρχικά είχε οριστεί από την ΕΟΚ. Θα μας εξηγήσει κάποιος από την Ομοσπονδία γιατί και πως έγινε αυτή η αλλαγή τη τελευταία στιγμή, χωρίς να έχουμε ενημερωθεί;

Ο κ. Διαμαντής λοιπόν ανέλαβε να φέρει την αποστολή εις πέρας και τα κατάφερε... Χαρακτηριστικό των προθέσεων του η ατάκα του στον τιμ μάνατζερ του ΓΑΣ Αετού Μάκη Σωφρονιάδη "εσύ δεν θες να σε προστατεύουν στα εκτός έδρας παιχνίδια;", όταν ο τελευταίος του διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι το πρώτο ομαδικό φάουλ στη Λιβαδειά για το τέταρτο δεκάλεπτο, σφυρίχτηκε 1.36΄΄ πριν το τέλος. Για να μην αναφέρουμε τα φλόπινγκ των αντιπάλων που ούτε ένα δεν τιμωρήθηκε, τις συστάσεις για τεχνική ποινή, που ούτε μία δεν χρεώθηκε παρά την άσκημη συμπεριφορά του πάγκου, ή τα φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν στην ομάδα μας.

Μακάρι να είχαμε και εμείς ανάλογες διαιτησίες στα εκτός έδρας παιχνίδια μας...»