Μετά τη λήξη του νικηφόρου παιχνιδιού στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ, ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης επεσήμανε τους λόγους που η ομάδα του έφτασε σε αυτή την μεγάλη νίκη, ενώ τόνισε πώς το ζητούμενο από δω και πέρα είναι κάθε εβδομάδα να παρουσιάζεται ο Αρκαδικός καλύτερος και πιο σκληρός.

Ο 32χρονος τεχνικός του Αρκαδικού αναλυτικά έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Ήταν ένα πολύ σκληρό και δυνατό παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα, κυρίως στον τομέα των ριμπάουντ, γεγονός που μας εμπόδιζε να βρούμε την ισορροπία και το ρυθμό μας σε άμυνα και επίθεση.

Τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν με τεράστια ενέργεια και πάθος, ειδικά στην άμυνα όπου και δεχτήκαμε μόλις 30 πόντους. Με μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας και ομαδική δουλειά φτάσαμε τελικά στη νίκη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας ανεξαιρέτως.

Το ζητούμενο πλέον για εμάς είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και πιο σκληροί κάθε εβδομάδα»