Ο πρώτος σκόρερ του Αρκαδικού στο νικηφόρο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, Νίκος Χατζής. μίλησε στο ArcadiaPortal.gr για την μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Αρκαδικού στο Ηράκλειο, αλλά και την πολύ καλή του εμφάνιση του, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 27 πόντους (9/9 βολές, 6/6 δίποντα και 2/4 τρίποντα), ένα κλέψιμο και μια ασιστ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Χατζή έχουν ως εξής:

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Ήρθαμε στο Ηράκλειο για να διεκδικήσουμε το ματς και να πάρουμε το «διπλό».

Στο πρώτο ημίχρονο χάναμε και αυτό ήταν καθαρά από τα επιθετικά ριμπάουντ που χάσαμε. Είπαμε να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν δεύτερες επιθέσεις και με την καλή άμυνα που παίζαμε το ματς θα ερχόταν στα ίσια. Το καταφέραμε αυτό και πήγαν όλα καλά».

Αν ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ ή οι κακές επιλογές στην επίθεση που επέτρεψαν στον ΌΦΗ να είναι μπροστά στο σκορ: «Στο πρώτο ημίχρονο σίγουρα κάναμε και κάποια λάθη στην επίθεση, απλά όταν παίζεις άμυνα και σουτάρει η αντίπαλη ομάδα το χάνει και σου παίρνει και το επιθετικό ριμπάουντ είναι ότι χειρότερο για την άμυνα σου γιατί κάνεις μεγάλη προσπάθεια να πάρεις την μπάλα και αυτό σου «κόβει» τα πόδια».

Για την προσωπική του απόδοση: «Για εμένα ήταν θέμα χρόνου μέχρι να βρω τον ρυθμό μου, γιατί είναι μια κατηγορία που δεν ξέρω. Είμαστε μια ομάδα που ο καθένας γνωρίζει κάθε μέρα ο ένας τον άλλον και ήταν θέμα χρόνου να βρω λίγο ρυθμό και να μπορώ να σκοράρω καλύτερα. Ένιωθα καλά και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ πήρα κάποιες προσπάθειες παραπάνω και βγήκαν τα σουτ. Αυτό όμως είναι συνολική δουλειά και όχι προσωπική. Άλλο η εκτέλεση και άλλο να δημιουργείτε ένα σουτ».

Αν η ομάδα έχει αρχίσει και «δένει»: «Όλη η πορεία μας δείχνει ότι παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνουμε κάποια πράγματα που κάνουμε λάθος. Αυτός είναι και ο στόχος μας. Αν καταφέρουμε αυτό το πράγμα και κάθε εβδομάδα εμφανιζόμαστε καλύτεροι πιστεύω ότι θα είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο».

Αν μπορεί η ομάδα να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της: «Έχουμε τονίσει ότι τα καλά μας διαστήματα πρέπει να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτό είναι ένα κομμάτι στο οποίο δουλεύουμε και θέλουμε να έχουμε στο παρκέ μεγαλύτερη διάρκεια παίζοντας καλό μπάσκετ».