Αλυσιδωτές οι εξελίξεις στον Ερμή Λαγκαδά με τον Γεροφώτη και Γαλάνη να αποτελούν παρελθόν και τα ηνία της ομάδας να περνάνε πλέον στον Μύθου που προπόνησε ήδη την ομάδα.

Ο Δημήτρης Γεροφώτης αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας ενώ παρελθόν αποτελεί και ο Δημήτρης Γαλάνης που πριν από δύο εβδομάδες είχε αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή.

Σύμφωνα με πληροφορίες κη διοίκηση των «πρασίνων» αναζήτησε την Κυριακή τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο καταλήγοντας στην περίπτωση του Δημήτρη Μύθου. Ο νεαρός τεχνικός πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από το τιμόνι του Στρατωνίου όπου βρισκόταν για περισσότερο από έξι χρόνια.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, έχει βρεθεί ήδη στο κλειστό του Λαγκαδά, αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των ημερών ενώ πρέπει να σημειωθεί πως είναι ρούκι στην Α2.

Η ανακοίνωση για τον Γεροφώτη

"Το Δ.Σ. του ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ, ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη Γεροφώτη για τη μέγιστη προσφορά του στον σύλλογό μας.

Ο Δημήτρης δεν θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στoν σύλλογό μας καθώς χθες παραιτήθηκε λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η απόφασή του μας στενοχώρησε βαθύτατα όλους αλλά είναι κάποιες φορές που είναι αδύνατον να αποτραπούν κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις.

Ο Δημήτρης αποτέλεσε το καλύτερο τεχνικό στέλεχος που εργάστηκε στον σύλλογό μας τα τελευταία έτη με τεράστια προσφορά σε όλα τα τμήματα (ανδρικό, Κ20, εφηβικό, παιδικό, ακαδημίες).

Ευχόμαστε στον Δημήτρη Γεροφώτη τα καλύτερα κι ευελπιστούμε να γυρίσει και πάλι στην οικογένεια του Ερμή όταν οι συνθήκες του το επιτρέψουν. Ο Δημήτρης ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας ..."


Η ανακοίνωση για τον Γαλάνη

O Ερμής Λαγκαδά, είναι σήμερα ακέφαλος στο τεχνικό επιτελείο καθώς ύστερα από έκτακτη συνάντηση του Δημήτρη Γαλάνη με το Δ.Σ. του συλλόγου, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου υπέβαλλε την παραίτησή του.

Η παραίτησή του σχετίζεται με την αποχώρηση του Δημήτρη Γεροφώτη καθώς όπως τόνισε ο Δημήτρης Γαλάνης, αδυνατεί να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής αντί για τεχνικός διευθυντής.

Βέβαια η αποχώρηση του Δημήτρη Γεροφώτη ήταν αναπόφευκτη λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Ο Δημήτρης Γαλάνης έκατσε στον πάγκο του Ερμή μόλις για 10 ημέρες και η παραίτησή του είναι οριστική και αμετάκλητη.

Το Δ.Σ. του ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ευχαριστεί και εύχεται στον Δημήτρη Γαλάνη κάθε επιτυχία στην προπονητική του καριέρα.