Δεν άργησε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Στάθη Καμαράκη στον Ερμή με την ομάδα του Λαγκαδά να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Δημήτρη Γαλάνη.

Όπως ενημέρωσαν οι «πράσινοι» ο Γαλάνης αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή, θα είναι ουσιαστικά ο επικεφαλής του τεχνικού τιμ.

Η ανακοίνωση του Ερμή Λαγκαδά

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Γαλάνη στην οικογένεια του Ερμή Λαγκαδά, ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής του προπονητικού team»

O Δημήτρης Γαλάνης είναι 43 ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει συμπληρώσει πάνω από 15 χρόνια σε πάγκους Εθνικών Κατηγοριών. Έχει διατελέσει προπονητής στον Ηρακλή (Α1), Καβάλα (Α1 & Α2), Πιερικό (Α2), Πανόραμα (άνοδος στην Β' Εθνική), Κεραυνός (άνοδος στην Β΄Εθνική) ενώ την περσινή χρονιά οδήγησε την Lukoil Academic σε εξαιρετική πορεία στο Eurocup.

O γενικός αρχηγός του συλλόγου κος Δημήτρης Χρηστίδης τόνισε : «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία και θεωρώ ότι αποτελεί τιμή για τον Ερμή η παρουσία ενός ανθρώπου με πολύ μεγάλες περγαμηνές και αξιομνημόνευτη διαδρομή στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Νομίζω ότι ο Δημήτρης Γαλάνης αποτελεί πολυτέλεια για την Α2 ενώ είμαι σίγουρος ότι ανήκει στην αφρόκρεμα της νέας γενιάς ταλαντούχων Ελλήνων προπονητών. Εύχομαι το πέρασμα του από τον Ερμή να μην είναι σύντομο αλλά αν και εφόσον του δοθεί η ευκαιρία για κάτι πραγματικά σπουδαίο, ο Ερμής δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο».

Ο Δημήτρης Γαλάνης ήδη βρίσκεται στο γήπεδο για να γνωρίσει την ομάδα και να συνδράμει στην προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι για άλλη μια φορά η διοίκηση του Ερμή έκανε μια υπέρβαση στο να επιτευχθεί η συμφωνία με τον Δημήτρη Γαλάνη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς ο 43χρονος τεχνικός βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδα του εξωτερικού.