Ο προπονητής που κέρδισε την άνοδο πέρυσι του Εθνικού, στο μπαράζ με τον Ιωνικό, ο Μάριος Γούναρης, αναλαμβάνει εκ νέου πρώτος προπονητής στη θέση του Κουστένη, έχοντας το πλάι του τον Μιχάλη Ραχωβίτσα.

Η ανακοίνωση

«Η διοίκηση της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ μετά από συνεδρίαση των μελών της και με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου και μόνο ανακοινώνει ότι ο αντικαταστάτης του Τζίμη Κουστένη στον πάγκο θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μάριος Γούναρης έχοντας στο πλευρό του τον Μιχάλη Ραχωβίτσα.

Ο νέος Assistant Coach κατά το παρελθόν και συγκεκριμένα την περίοδο 2008-09 ήταν βοηθός προπονητή στη Νίκη Αμαρουσίου στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ενώ την επόμενη σεζόν ήταν και πάλι βοηθός στον πάγκο του Πανερυθραϊκού στην Α2. Τη σεζόν 2012-13 ανέλαβε να καθοδηγήσει και πάλι τη Νίκη Αμαρουσίου αυτή τη φορά ως Head Coach τερματίζοντας στην τρίτη θέση της Γ’ Εθνικής ενώ την περσινή σεζόν είχε αναλάβει τις τύχες του Σπόρτιγκ στα μέσα της περιόδου. Είναι 2008 απόφοιτος ΑΕΙ, του Τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.).

Να θυμίσουμε πως ο Μάριος Γούναρης υπήρξε βοηθός και του Κώστα Σορώτου στον πάγκο του Εθνικού και τέλειωσε την περσινή σεζόν ως πρώτος προπονητής κερδίζοντας την ιστορική άνοδο στην Α2 στο μπαράζ της Χαλκίδας. Σύσσωμη η οικογένεια του Εθνικού τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους».