Τα παράπονά τους από το διαιτητικό τρίο του αγώνα με τον Εθνικό, εκφράζει μέσω ανακοίνωσής του, ο Φίλιππος. Ο σύλλογος της Βέροιας κάνει λόγο για φτωχότατη διαιτητική παράσταση, τονίζοντας πως είναι καιρός όλοι οι συντελεστές να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Η ανακοίνωση:

«Αξιότιμοι κύριοι, το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας είναι αποδεδειγμένα ένα από τα ανταγωνιστικότερα των τελευταίων ετών. Δυστυχώς όμως αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι η διαιτησία αδυνατεί να αρθεί στο ανάλογο ύψος.

Στον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας κατά του Εθνικού Πειραιώς (τον οποίον ειρήσθω εν παρόδω συγχαίρουμε για την νίκη του) γίναμε για μια ακόμα φορά μάρτυρες μιας φτωχότατης (sic) διαιτητικής παράστασης με πρωταγωνιστές τους κυρίους Μπήτη, Φακίτσα και Τσιαπλή.

Κι αν στον αμέσως προηγούμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας κατά της Καβάλας (όπου και πάλι η εναντίον μας διαιτησία των κυρίων Δεσλή, Πανταζή και Πιτσίλκα ήταν καθοριστική) σιωπήσαμε, αυτήν την φορά δεν θέλουμε να εκληφθεί η πιθανή σιωπή μας ως αδυναμία.

Σπάνια κραυγάσαμε και σπάνια προσπαθήσαμε να αποπροσανατολίσουμε την κοινή γνώμη ψάχνοντας άλλοθι για πιθανές ήττες μας σε διαιτητικά λάθη. Παρόλα αυτά, έχουμε ευθύνη απέναντι στον κόσμο της Βέροιας που γεμίζει κάθε Σάββατο το γήπεδο και μας στηρίζει εμπράκτως να απαντήσουμε στο αμείλικτο ερώτημά του γιατί η ομάδα μας τυγχάνει τέτοιας εχθρικής διαιτητικής μεταχείρισης.

Σ” αυτό απαντάμε απλά ότι ποτέ δεν υπήρξαμε »διαδρομιστές» σε γραφεία λήψης αποφάσεων και λαβυρίνθους και ούτε πρόκειται να γίνουμε. Παρόλα αυτά, δεν επιτρέπουμε σε κανένα να μας θεωρεί ούτε δεδομένους ούτε φτωχούς συγγενείς.

Είναι καιρός λοιπόν όλοι οι συντελεστές αυτού του οικοδομήματος που ονομάζεται Α2 Εθνική Κατηγορία να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, να αναλάβουν τους ρόλους και τις αρμοδιότητες που τους αναλογούν και να μην παίζουν με τον ιδρώτα των αθλητών και την νοημοσύνη των φιλάθλων μιας ολόκληρης πόλης. Ως εδώ και μη παρέκει».