Την απόφαση για την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα, του Ηλυσιακού αποφάσισε η ΕΕΑ με όλα τα ενδεχόμενα πλέον να είναι πιθανά. Επίσης οι Γαλιώτος και Δορκοφίκης πέτυχαν την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ομάδας,

Η επιτροπή, λοιπόν, αποφάσισε να ανακληθεί το πιστοποιητικό του Ηλυσιακού λόγω μη προσκόμισης της φορολογικής και της Ασφαλιστικής ενημερότητας παρότι έχει παρέλθει το διάστημα του ενός μήνα από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πλέον μένει να δούμε ποιες θα είναι οι κινήσεις των ανθρώπων της ΚΑΕ, αλλά και η στάση της ομοσπονδίας. Σύμφωνα πληροφορίες του BasketA2 το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να ξεκαθαρίσει η στάση της ΕΟΚ.

Θεωρητικά πάντως η ομάδα θα εξασφαλίσει κάποια παράταση για να καταθέσει τις ενημερότητες. Πάντως για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται πόσο σαθρό είναι το σύστημα συμμετοχής των ομάδων στην κατηγορία, που φυσικά ξεκινά από το γεγονός πως στην Α2 μπορούν να συμμετάσχουν και ΚΑΕ και ΤΑΚ και ΑΣ.

«Πρωτάθλημα τραβεστί» όπως το είχε χαρακτηρίσει πρόεδρος ομάδας πριν από λίγα χρόνια...

Οι αποφάσεις

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

2.Κατάθεση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας από την ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, λόγω λήξης προθεσμίας του ενός μηνός από την έναρξη του πρωταθλήματος (11-11-14).

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΩ ΜΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΕΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

5.Αίτηση των αθλητών Γεωργίου Γαλιώτου και Περικλή Δορκοφίκη και του τρίτου Σπύρου Καλέργη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ.

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ»