Δεν άρεσε στον Γιάννη Δαμαλή η στάση της Καβάλας στο παιχνίδι, ενώ υπάρχει προβληματισμός για τον τραυματισμό του Δέσπου.

Όπως ήταν φυσικό, ο Γιάννης Δαμαλής ήταν απογοητευμένος από την εμφάνιση του Ηρακλή κόντρα στην Καβάλα και δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες μετά το τέλος, παρά το γεγονός ότι φάνηκε ενοχλημένος από τις υπερβολικές αντιδράσεις του προπονητή, αλλά και συνολικά του πάγκου της Καβάλας, καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

«Δεν περιμέναμε τόσο βαριά ήττα. Παίζαμε χωρίς τον Δέσπο για 35 λεπτά, αλλά ξεκινήσαμε άσχημα και νωθρά στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες ενός τόσο δύσκολου αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο, παρουσιαστήκαμε καλύτεροι» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και πρόσθεσε: «Δεν υπήρξε φερ-πλέι από την πλευρά της Καβάλας, κάτι που είναι αντιεπαγγελματικό και αντισυναδελφικό».

Για τους τραυματισμούς των Δέσπου και Κοθρά, ο Γιάννης Δαμαλής είπε: «Ο Κοθράς αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο, αλλα δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Του Δημήτρη (σ.σ. Δέσπου) ωστόσο, είναι πιο σοβαρός και αν δεν μπορέσει να ανταπεξέλθει θα έχουμε πρόβλημα, δεδομένου ότι είναι από τους έμπειρους παίκτες της ομάδας».

Και κατέληξε λέγοντας: «Συνεχίζουμε και χρειαζόμαστε τον σεβασμό όλων. Από τέτοια παιχνίδια μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε».