Οριακό χαρακτηρίζεται το αυριανό (15/11, 17.00) παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή με τον ΟΦΗ στο Ιβανώφειο, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί και πάλι, χωρίς κόσμο!

Οι «κυανόλευκοι» χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και τον Γιάννη Δαμαλή στον πάγκο θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στις επιτυχίες έτσι ώστε να μην μπουν από νωρίς σε περιπέτειες.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός τεχνικός επιλέχθηκε από την διοικούσα επιτροπή και σύμφωνα με όσα δηλώνει ο υπεύθυνος του τμήματος, Σάκης Αποστολίδης…«θα παραμείνει στη θέση αυτή, μέχρι νεοτέρας».

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και φήμες που θέλουν την επιτροπή του Ηρακλή να αναζητεί ένα έμπειρο τεχνικό για να καλύψει το κενό που άφησε μετά την αποχώρησή του, ο Γιώργος Κυρούδης στον πάγκο του Ημίθεου και για τον λόγο αυτό, ο Ραίτσεβιτς θα παραμείνει στα τμήματα υποδομής και δεν θα αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο.

Όπως και να έχει πάντως, το συγκεκριμένο ζήτημα αυτό μπαίνει προς το παρόν σε δεύτερη μοίρα, καθώς αυτό που προέχει είναι η νίκη απέναντι στην ομάδα των Κρητικών, η οποία θα δώσει βαθμολογική ανάσα.

Πηγή: bluearena