Την πεποίθηση του πως η άνοδος της Καβαλας δε θα πρέπει να θεωρείται ούτε δεδομένη, αλλά ούτε και παιχνίδι, τόνισε με αποκλειστική συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Τάσος Χαρισμιδης...

-ΕΡ. Που νομίζεις ότι χάθηκε το ματς στον Πειραιά;
-ΑΠ. «Δε νομίζω πως χάθηκε σε κάποια συγκεκριμένη φάση η σημείο του αγώνα. Για να χάσουμε έτσι πως χάσαμε κάναμε πολλά πράγματα λάθος και στο τέλος τα πληρώσαμε. Οταν μάλιστα παίζεις με μια τόσο καλή ομάδα και δίνεις δικαιώματα τοτε θα χάσεις»!

-ΕΡ. Πόσο σας...πόνεσε αυτή η ήττα;
-ΑΠ. «Μας πόνεσε πολυ! Ήταν ενα παιχνίδι που το θέλαμε πολυ και οταν το χάνεις στην τελευταία φάση τοτε σίγουρα η γεύση ειναι πικρή. Όλοι όμως καταλάβαμε και καλύτερα που εγινε τώρα, πως η άνοδος ούτε θα μας χαριστεί ούτε ειναι δεδομένη! Πέρυσι θυμάστε πως χάθηκε; Πρέπει κάθε Σάββατο να χύνουμε αίμα στο παρκέ για να κερδίζουμε».

-ΕΡ. Με τον Αρκαδικο το Σάββατο στην Καλαμιτσα πρεπει να διασωθεί δηλαδή παση θυσία το αήττητο;
-ΑΠ. «Όχι μόνο το Σάββατο αλλά σε όλη τη σεζόν στο γηπεδο μας δεν πρεπει να ηττηθούμε. Το...Κάστρο της Καλαμιτσας πρεπει να μείνει απόρθητο και για να γίνει αυτο θελουμε τον κόσμο μας να ειναι εκεί. Χωρίς τον κόσμο δεν παμε πουθενά και το ξέρουμε».

-ΕΡ. Ο βαθμός δυσκολίας στο ματς με τον Αρκαδικο;
-ΑΠ. «Τεράστιος ο βαθμός δυσκολίας οταν παίζεις με μια τόσο έμπειρη ομάδα που θα ειναι στους διεκδικητές της ανόδου. Εμείς πρεπει να παίξουμε συγκεντρώνει με πάθος και ψυχή για να πάρουμε τη νίκη που πλέον φαντάζει επιτακτική η ανάγκη της.»