Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε μία από τις πιο παραγωγικές ημέρες της καριέρας του και με τους 35 πόντους που σημείωσε οδήγησε το Λαύριο σε μία ακόμα νίκη παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο 25χρονος γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα «hpolhmas» για την πορεία της ομάδας φέτος.

- Βαγγέλη 35 πόντους σήμερα. Λένε ότι κάποιοι βλέπουν το καλάθι σαν δακτυλήθρα άλλοι σαν βαρέλι; Εσύ μάλλον έκανες το δεύτερο!

« Το σημαντικό για εμάς είναι ότι αρχίσαμε πάλι από την άμυνά μας. Θεωρώ ότι κρατήσαμε αυτή την ομάδα με τόσο επιθετικό ταλέντο, τόσο έμπειρους παίχτες στους 55 πόντους. Για εμάς αυτό είναι το κέρδος. Έβαλα σήμερα 35 πόντους, αλλά το θέμα είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Αυτό κρατάμε».

- Οι στόχοι σας; Έχετε θέσει κάποιους στόχους σαν ομάδα;

«Στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι, την επόμενο Σάββατό. Μετά από αυτό, κοιτάμε για το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Έτσι πάμε, βήμα-βήμα και βλέπουμε. Από την αρχή έχουμε θέσει να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας».

- Οι φίλαθλοι παίζουν ρόλο που έχουν αρχίσει και συγκεντρώνονται πολλοί πλέον, εδώ στο Κλειστό Γυμναστήριο;

«Σίγουρα μας δίνουν μεγάλη ώθηση. Δίνουν το παρόν κάθε Σάββατο, δείχνουν ότι πιστεύουν την ομάδα και τους ευχαριστούμε πραγματικά. Μακάρι να συνεχίσουν να έρχονται, να παίζουμε και εμείς ωραίο μπάσκετ, να γουστάρουμε, να τους αρέσει που μας βλέπουν. Μαζί τους μπορούμε κάθε Σάββατο να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας».