Ταράζει τα… νερά της Α2 ηΛιβαδειά, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και εκτός παρκέ! Γιατί το λέμε αυτό; Διότι από τη μία πλευρά φροντίζει να ενισχύσει την ομάδα εντός του παρκέ με την προσθήκη ενός πολύ σημαντικού «όπλου» στο ρόστερ της.

Ο λόγος για τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη διάθεση του Νίκου Οικονόμου!

Εκτός παρκέ η ομάδα της Λιβαδειάς δηλώνει αποφασισμένη να μην αφήσει πλέον κανέναν να της… στερήσει ότι δικαιούται με την απόδοσή της. Και με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος είναι ξεκάθαρος για τη στάση που θα τηρήσει στο μέλλον. «Δεν θα ανεχθούμε άλλο το άδικο. Διαφορετικά θα αντιδράσουμε ΝΟΜΙΜΑ και απρόβλεπτα για κάποιους λίγους», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, μέσω της οποίας ζητούν ισονομία στους αγώνες που δίνουν..

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Δεν συνηθίζουμε να εντυπωσιάζουμε μέσω στομφωδών ανακοινώσεων προς τα ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά και έχουμε αποδείξει έως σήμερα ότι σεβόμαστε σαν σύλλογος τις «κεφαλές» της διοίκησης και της διαιτησίας της ΕΟΚ. Όμως η υπομονή μας για τις φετινές τραγελαφικές αποφάσεις εις βάρις της ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ στην πρώτη της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας από την πλευρά της διαιτησίας έχει τελειώσει. Η ταπείνωση των αθλητών, των φιλάθλων και της Διοίκησης της ομάδας της πόλης μας από τις λανθασμένες αποφάσεις των αρχόντων των αγώνων διαιτητών εναντίον μας είναι εκτός ορίων έως σήμερα, ανεπίτρεπτες. Δικαιούμαστα και θέλουμε από τον εκτός έδρας αγώνας αμας το Σάββατο 22-11-2014 με τον ΑΕΤΟ να δούμε το αυτονόητο. Δίκαιη και αμερόληπτη διαιτησία από εδώ και στο εξής μέχρι τέλους. Γνωρίζουμε πολύ καλά όπως και όλα τα συμμετέχοντα σωματεία ποιο είναι το δίκαιο και ποιο το άδικο. Δεν θα ανεχθούμε άλλο το άδικο. Διαφορετικά θα αντιδράσουμε ΝΟΜΙΜΑ και απρόβλεπτα για κάποιους λίγους.

Το ΔΣ της Α.Ε. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ».

Πηγή: infobasket