Να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις στην έδρα του θέλει ο ΟΦΗ που θα αγωνιστεί το Σάββατο 8/10 κόντρα στον Αρκαδικό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α2 βόλεϊ. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού προέρχεται από κακή εμφάνιση γνωρίζοντας την ήττα κόντρα στον Εθνικό και χωρίς τον Χριστόφορο Ραζή στην διάθεση του καθώς υπέστη οστικό οίδημα και η συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου είναι αμφίβολη.

Μιλώντας στο prismasport.gr o Στέλιος Χάλαρης σχολίασε για την προετοιμασία της ομάδας του τονίζοντας ότι: "Η ομάδα πριν τον Εθνικό είχε κάνει 2 νίκες με καλές εμφανίσεις και η ψυχολογία μας ήταν πολύ ανεβασμένη.Οπότε μια ήττα εκτός έδρας στο τελευταίο σουτ δεν νομίζω να μας επηρεάσει τόσο πολύ εκτός απ το ότι η ήττα δεν αρέσει σε κανέναν κ μας στεναχώρησε".

Για τον Αρκαδικό και το έμπειρο ρόστερ που διαθέτει είπε: "Η προετοιμασία μας για τον Αρκαδικό έχει ξεκινήσει πολύ καλά είδαμε τα λάθη του τελευταίου παιχνιδιού θα τα δουλέψουμε και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι.Δεν θα ελεγα ότι μας φοβίζει σίγουρα τους σεβόμαστε και θα τους δώσουμε την κατάλληλη προσοχή αλλά μέχρι εκεί".

Τέλος , δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο του ΟΦΗ λέγοντας: "Παρά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής, στο ματς με την Καβάλα ήταν όλοι εκεί και γέμισαν ξανά το Βακ.Αυτό μας δίνει δύναμη και τους θέλουμε συνέχεια κοντά μας και στο επόμενο παιχνίδι".

Πηγή: prismasport.gr