Ο Χρήστος Λάκκας είναι ένας παίκτης ο οποίος συνεχίζει να εξελίσσει το ταλέντο του χρόνο με τον χρόνο, καθώς μετά τον Πανερυθραϊκό, βρέθηκε στο Περιστέρι και στην Α1, ενώ την περσινή σεζόν ήταν στον Φιλαθλητικό. Πλέον, ως παίκτης του Παγκρατίου o 23χρονος γκαρντ πρόλαβε να κρίνει ένα παιχνίδι, καθώς ήταν αυτός που με προσωπική ενέργεια και ντράιβ, οδήγησε το συγκρότημα του Ντίνου Καλαμπάκου στη νίκη απέναντι στο Λαύριο με 73-71.

Ο ταλαντούχος γκαρντ (20 πόντους και 14 ασίστ σε 4 αγώνες) μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μιλώντας για τις οδηγίες που πήρε στην τελευταία φάση, τους στόχους του, αλλά και την αναμέτρηση με τον Αετό το προσεχές Σάββατο (8/11 - 17:00).

Είσαι ο παίκτης που πέτυχες το κρίσιμο καλάθι που χάρισε τη νίκη στην ομάδα μας. Ήταν σχεδιασμένη η επίθεση ή βγήκε στην διάρκεια της φάσης;

«Η οδηγία του coach Καλαμπάκου ήταν να περιμένω με τη μπάλα στα χέρια μέχρι να έρθει ο Τόλης Κουτρούλιας να μου κάνει σκριν περίπου στα 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος , οπότε ναι ήταν σχεδιασμένη !! Θέλω να πω όμως ότι η νίκη προήλθε απο την ομαδική προσπάθεια καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και όχι απο το δικό μου καλάθι στο τέλος!! Παίξαμε όλοι αρκετά καλά!!».

Πως κρίνεις το διάστημα παραμονής σου στην ομάδα; Είσαι ικανοποιημένος απο την πορεία του Παγκρατίου;

Είμαι πολύ ευχαριστημένος στο Παγκράτι! Το κλίμα είναι πολύ καλό και είμαστε σαν μια οικογένεια! Αυτό πιστεύω φαίνεται και στα παιχνίδια ! Είμαι ικανοποιημένος απο τη μέχρι τώρα πορεία αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε με λίγη τύχη να έχουμε μια νίκη παραπάνω, αφού και τα δύο ματς που χάσαμε, τα χάσαμε στο τέλος».

Ποιοι οι στόχοι της ομάδας και πως βλέπεις το επίπεδο του πρωταθλήματος;

«Ο στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη σωτηρία και έπειτα όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορέσουμε να τερματίσουμε !! Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό φέτος! Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών».

Πλέον σας περιμένει ο Αετός. Πως το βλέπεις το παιχνίδι;

«Ο Αετός είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό το έδειξε στο ματς με τον Αρκαδικό όπου και κέρδισε !! Έχει αρκετά έμπειρους παίχτες και έναν καλό προπονητή ! Θα είναι είναι δύσκολο παιχνίδι!!».

Πως κρίνεις την παρουσία του κόσμου της ομάδας;

«Ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός για το Παγκράτι αφού αυτός μας δίνει δύναμη στα εντός έδρας παιχνίδια! Τον θέλουμε κοντά μας!! Θέλουμε το Μετς γεμάτο σε κάθε παιχνίδι!».