Τη μεταγραφή που είχε δικαίωμα να κάνει, πραγματοποίησε ο Αετός που ενίσχυσε την περιφέρειά του αποκτώντας τον 24χρονο φόργουορντ Δημήτρη Αράπη που πέρυσι αγωνίστηκε στην Basket League με τη φανέλα του Πανελευσινιακού.

Η ανακοίνωση των νεοφώτιστων αναφέρει: «Ο ΓΑΣ ΑΕΤΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Αράπη. Ο 24χρονος φόργουορντ (γεν. 1990) και ύψους 2.02, αγωνίστηκε πέρσι στον Πανελευσινιακό, ενώ παλαιότερα έχει φορέσει τις φανέλες των Ηλυσιακού, ΠΑΟΚ και ΜΕΝΤ. Το 2007 ήταν μέλος της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Αράπης υπέγραψε στα γραφεία του ΓΑΣ Αετού το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας μέχρι το τέλος της σεζόν, παρουσία του προέδρου της ομάδας Κωνσταντίνου Παπαχριστόπουλου, του τιμ μάνατζερ Μάκη Σωφρονιάδη και του μάνατζερ του αθλητή Δημήτρη Μπούρα».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αετού που από σήμερα (4/12) τίθεται στη διάθεση του προπονητή Σάββα Κατσούνη, δήλωσε μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την ομάδα του Αγίου Παντελεήμονα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα είμαι παίκτης του Αετού. Ήταν δύσκολο για μένα το διάστημα που έμεινα εκτός αγωνιστικής δράσης και είναι ευτύχημα που επιστρέφω στα παρκέ σε υψηλό επίπεδο. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Αετού με έκανε να πω το "ναι". Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο...».