Ο Νίκος Κόκκαλης έχει «δεθεί» με τον Αετό την τελευταία τριετία και αποτελεί έναν από τους βασικούς του παίκτες και στη φετινή προσπάθεια στην Α2. Ο 29χρονος φόργουορντ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση των σκόρερ της ομάδας με 108 πόντους, μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΓΑΣ Αετός στο Facebook, επισημαίνοντας την κρισιμότητα του Σαββατιάτικου (13/12, 6 μ.μ.) με τον Φίλιππο Βέροιας στο κλειστό του Στρέφη.

Αναλυτικά

Για την τρίτη του χρονιά στον Αετό: «Είχα καιρό να ρίξω... άγκυρα σε μια ομάδα και αυτό συνέβη με τον Αετό γιατί είναι άριστες οι συνθήκες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μου με την διοίκηση και τους παράγοντες της ομάδας και είναι ωραίο που επέστρεψα στην Α2 μετά από δύο χρονιές στη Β΄ Εθνική».

Για την μέχρι τώρα πορεία του Αετού: «Αναμφίβολα η φετινή χρονιά είναι πολύ δύσκολη λόγω της υψηλής ανταγωνιστικότητας που υπάρχει στο πρωτάθλημα της Α2 και του υψηλού επιπέδου των ομάδων. Έχουμε μείνει λίγο πίσω στη βαθμολογία όμως εκτιμώ ότι με δύο καλά αποτελέσματα στη συνέχεια θα... ξεκολλήσουμε και θα δούμε με καλύτερο μάτι το μέλλον μας στην κατηγορία».

Για τον αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας: «Είναι από τα παιχνίδια τα οποία θεωρούνται κομβικής σημασίας. Κάναμε μια... γκέλα στην έδρα μας με τη Λιβαδειά, μια ομάδα με κοινούς στόχους και αν χάσουμε και από τον Φίλιππο που επίσης μάχεται για την παραμονή του τότε αυτό θα είναι καταστροφή! Είναι ένα ματς χωρίς αύριο για εμάς και το χρειαζόμαστε οπωσδήποτε για να πάρουμε ώθηση για τη συνέχεια και να αναθαρρήσουμε ψυχολογικά και βαθμολογικά».

Για την προσωπική του απόδοση: «Ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Έχω κάνε και καλά και κακά παιχνίδια, όμως παλεύω δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις με στόχο να δίνω πάντα το 100% των δυνάμεων μου. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης... Το θετικό για εμένα είναι ότι γνωρίζω καλά την Α2 και θεωρώ ότι βοηθάω και εκτός γηπέδου, στη προετοιμασία δηλαδή για ένα ματς».

Για την απώλεια του Μόρφη και την μεταγραφή του Αράπη: «Ο τραυματισμός του Βαγγέλη είναι αναμφίβολα μεγάλη απώλεια για εμάς, αφού αφήνει ένα μεγάλο κενό στη θέση του πλέι μέικερ όπου το βάρος πέφτει πλέον μόνο στον Μητσάκη. Θα πρέπει να καλύψουμε εκ των έσω το κενό αυτό και να βοηθήσουν και άλλα παιδιά στην οργάνωση του παιχνιδιού. Όσο για τον Δημήτρη τον καλωσορίζω στον Αετό και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Στις δέκα αυτές ημέρες που είναι κοντά μας έχω διαπιστώσει ότι είναι ένας παίκτης από αυτούς που λέμε ότι «ξέρει μπάσκετ». Έχει υψηλού επιπέδου παραστάσεις από την Α1 και εύχομαι να εγκλιματιστεί γρήγορα και να προσφέρει αυτά που μπορεί».