Ο Σάββας Τζουγκαράκης πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση το Σάββατο και ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σπουδαίας νίκης του Αετού επί του πρωτοπόρου Λαυρίου.

Ο 28χρονος σέντερ είχε 27 πόντους (9/11 β., 9/12 διπ.), 9 ριμπ., 1 ασ. με αποτέλεσμα το σύστημα αξιολόγησης να «γράψει» 1003 μονάδες! Σχολιάζοντας την επιτυχία αυτή αλλά και την δική του εμφάνιση, ο «πύργος» του ΓΑΣ Αετός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας στο facebook.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη η οποία είχε διπλό όφελος. Αφ' ενός πήραμε δύο πολύτιμους βαθμούς που τους χρειαζόμασταν και αφ' ετέρου ανεβήκαμε ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το Λαύριο είναι μια καλά δουλεμένη και ποιοτική ομάδα και το έχει δείξει με τη μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα. Γεγονός που δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας.

Η νίκη ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα επάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο εφαρμόσαμε και μας... βγήκε, ειδικά στην επίθεση. Είναι αναμφίβολα ένα αποτέλεσμα που μας δίνει πίστη και ώθηση. Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι, δηλαδή η παραμονή και μια καλή πορεία ώστε να ευχαριστηθούμε όλοι μας το μπάσκετ. Πιστεύω ότι θα τους πετύχουμε!».

Σχολιάζοντας τέλος την προσωπική του απόδοση, ο Σάββας Τζουγκαράκης τόνισε: «Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος, όμως όπως και η νίκη μας ήταν προϊόν ομαδικής δουλειάς. Σε κάθε αγώνας κάποιος παίκτης ξεχωρίζει, έτυχε με το Λαύριο να είμαι εγώ... Πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη φετινή μου εμφάνιση, μέχρι την επόμενη... «.