Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Αρκαδικού με τον Φίλιππο Βέροιας ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης μίλησε για τον αγώνα και το άτυχο αποτέλεσμα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πιστεύει πολύ στους παίκτες του, αλλά και στην ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη έχουν ως εξής: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι έτσι όπως ακριβώς το περιμέναμε. Είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό, ξέραμε ότι η ομάδα της Βέροιας προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες και έτσι θα έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό για την νίκη.

Από την άλλη και εμείς θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε, στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά και από άποψη πάθους και ενέργειας πήγαμε όπως ακριβώς θέλαμε και παρότι το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια πολύ καλή διαφορά για εμάς, όμως στο σημείο αυτό φάνηκε να χάνουμε το μυαλό μας και την αυτοσυγκέντρωση μας και δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την διαφορά που είχαμε.

Η ομάδα της Βέροιας μείωσε και πέρασε μπροστά στο σκορ και ήταν εκείνη που πίστεψε περισσότερο στην νίκη. Μας έδωσαν πολλά ελεύθερα σουτ, στα οποία αστοχήσαμε και αυτό μπορώ να πω ότι μας χάλασε ακόμα περισσότερο το μυαλό με τελικό αποτέλεσμα την ήττα.

Είναι μία ήττα που μας πονάει πολύ για τι είχαμε δουλέψει πολύ και θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν έχουμε χρόνο για να σκύβουμε το κεφάλι πρέπει να συνεχίσουμε πάρα πολύ δυνατά.

Έχουμε τεράστια πίστη στους παίκτες μας στην ομάδα μας και στον τρόπο της δουλειάς μας, απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει και από εδώ και πέρα θα πρέπει να πορευτούμε χωρίς να κάνουμε κανένα λάθος».