Ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης μίλησε για το Σαββατιάτικο παιχνίδι (17.00) πρωταθλήματος στην Βέροια, επισημαίνοντας πώς ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, αλλά ταυτόχρονα τονίζει πώς για να πάει καλά η ομάδα του χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση.

Ωστόσο, ο 32χρονος τεχνικός του Αρκαδικού ξεκαθαρίζει πώς η ομάδα του είναι έτοιμη για αυτό το παιχνίδι και στόχος στη Βέροια είναι η νίκη και ταυτόχρονα να διατηρήσει η ομάδα του την απόδοση σε υψηλά επίπεδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη έχουν ως εξής: «Πρόκειται για ένα εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι στην ομάδα του Φίλιππου. Όπως σε κάθε αγώνα μακριά από την έδρα μας, έτσι και σε αυτόν, ο βαθμός δυσκολίας και επικινδυνότητας είναι μεγάλος και απαιτείται απόλυτη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Γνωρίζουμε καλά τα ατού του αντιπάλου μας και πώς στην έδρα του είναι πολύ σκληρός. Είμαστε έτοιμοι και πηγαίνουμε στο παιχνίδι με αποκλειστικό στόχο τη νίκη και παράλληλα να διατηρήσουμε την απόδοση μας στα υψηλά επίπεδα των τελευταίων ημερών.»

Η αποστολή του Αρκαδικού θα αναχωρήσει για τη Βέροια το πρωί της Παρασκευής και ο Γιάννης Καστρίτης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.