Ο Πάρης Μάρτζος είναι ο παίκτης που «υπέγραψε» τη νίκη της Δόξας επί του ΟΦΗ. Οι τέσσερις εύστοχες βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς, έδωσαν τη νίκη στη Δόξα και άφησαν την πρώην ομάδα του με το κίτρινο φύλλο αγώνα.

Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής της λευκαδίτικης ομάδας μιλώντας για το σαββατιάτικο ματς σημείωσε: «Και σε αυτό το ματς πήραμε κάποιες διαφορές, αλλά δεν μπορέσαμε να τις κρατήσουμε. Αυτό πιστεύω οφείλεται στο ότι δεν είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100%». Για την αντίδραση απέναντι στην ομάδα της Κρήτης τόνισε: «Με αντίπαλο τον ΟΦΗ που μείωσε το εις βάρος του σκορ και μας πλησίασε, θεωρώ ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε όσα μας είχε ζητήσει ο προπονητής μας».

Ο 29χρονος αθλητής αναφέρθηκε στην σκληρή δουλειά των προπονήσεων λέγοντας τα εξής: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά στην προπόνηση, δουλεύουμε στις αδυναμίες μας και θεωρώ ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια». Τέλος, για την περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των εορτών, τόνισε: «Ακολουθεί η διακοπή, θα βάλουμε τα κεφάλια κάτω, θα δουλέψουμε και πιστεύω ότι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε πολύ καλύτεροι».