Ο Φίλιππος τιμά τον Παναγιώτη Τρανίδη

Συνεχίζοντας την ενότητα βραβεύσεων παικτών, προπονητών, διοικητικών παραγόντων που τίμησαν κατά το παρελθόν τα χρώματα της ομάδας, ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Αρκαδικό θα τιμήσει τον Παναγιώτη Τρανίδη.

Το βιογραφικό του όπως παρουσιάζεται από τον Φίλιππο...

Ο Παναγιώτης Τρανίδης ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ το 1972-73 σε ηλικία 12 ετών συμμετέχοντας στα παιδοεφηβικά πρωταθλήματα. Σε ηλικία 16 ετών καθιερώθηκε σαν βασικός πλεϊμέϊκερ στην ανδρική ομάδα του Φιλίππου με προπονητή τότε, τον Θανάση Κουγιουμτζόγλου.

Στη συνέχεια μετά την άνοδο του Φιλίππου στην Β’ Εθνική (πριν δημιουργηθεί η Α2) αγωνίστηκε με την ομάδα μέχρι το 1988 όπου και σταμάτησε την ενεργό δράση. Ταυτόχρονα από το 1983 άρχισε να ασχολείται με την προπονητική ξεκινώντας από τα μίνι τμήματα του Φιλίππου.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Τρανίδης αναλαμβάνει προπονητής των τμημάτων της Γ.Ε.Β (ανδρικό – γυναικείο – παιδοεφηβικό) όπου ανάμεσα στα παιδιά που προπονεί είναι και ο Κώστας Τσαρτσαρής, το μεγαλύτερο ταλέντο (μπασκετικά) που έβγαλε ο Νομός Ημαθίας.

Αργότερα ο Παναγιώτης προπονεί και οργανώνει τα τμήματα καλαθοσφαίρισης του Ποσειδώνα Βέροιας, το γυναικείο τμήμα του ΑΟΚ Βέροιας και τα τελευταία χρόνια μέχρι το 2010 το γυναικείο τμήμα του Φιλίππου όπου την οδήγησε σε άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Σχόλια