Στην παρουσία του κόσμου μετά από αρκετό καιρό σε εντός έδρας παιχνίδι, στάθηκε ιδιαίτερα μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Γιάννης Δαμαλής.

«Αναμφισβήτητα ο κόσμος μας δίνει την ώθηση που χρειαζόμασταν, όσο δεν τον είχαμε μαζί μας. Είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να τον ευχαριστήσουμε αφενός γιατί το σημερινό παιχνίδι, μπορούσαμε να το κερδίσουμε, αφετέρου γιατί θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε με μια νίκη μετά από τόσο καιρό που μπόρεσε να έρθει στο Ιβανώφειο» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και σχετικά με την εικόνα του αγώνα πρόσθεσε: «Κάναμε μια καλή προσπάθεια, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι εκ των φαβορί για την άνοδο. Θα μπορούσαμε να έχουμε φτάσει στη νίκη, αλλά κάποια πράγματα δεν μας βγήκαν. Σε μια από τις τελευταίες επιθέσεις το σουτ του Καρύδα μπήκε, αν και είχαμε μια καλή άμυνα πάνω του, ενώ ο Χατζής είχε 29 πόντους με πέντε τρίποντα. Εμείς χρειαζόμαστε χρόνο μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο. Είμαστε αναγκασμένοι να παίζουμε χωρίς τον Δέσπο και αυτό είναι δύσκολο σ” ότι αφορά τα πλάνα μας. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά κατά την διάρκεια ενός αγώνα. Το να μάθουμε να παίζουμε χωρίς τον Δέσπο, είναι ένα από τα δύσκολα κομμάτια. Θα τον περιμένουμε όμως, ενώ δεν αποκλείεται και να ενισχυθούμε μέσα στην εβδομάδα».

Τέλος σ” ότι αφορά τον βαθμολογικό πίνακα μετά και τη νέα απώλεια είπε: «Χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά η βαθμολογία δεν μπορώ να πω ότι μας πιέζει. Έχουμε έναν αγώνα λιγότερα και στα τελευταία παιχνίδια παίξαμε κόντρα σε ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Δεν είμαι ηττοπαθείς και λέω ότι ήταν δύσκολο να χάσουμε. Τα παλέψαμε! Ακόμη και το παιχνίδι με την Καβάλα, παρά την διαφορά το παλέψαμε πολύ με βάση και τις πολλές απώλειες που δεχθήκαμε. Έχουμε και το παιχνίδι στα Ιλίσια, δεν μπορώ να πω ότι ανησυχώ. Ο Ηρακλής έχει ταλέντο και θα ανακάμψει».