Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα ο κόσμος του Ηρακλή θα μπορέσει επιτέλους να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ, καθώς η εξοντωτική τιμωρία που ίσχυσε από την περσινή περίοδο, έληξε.

Έτσι στο επικείμενο παιχνίδι με τον Αρκαδικό το ερχόμενο Σάββατο (13/12), οι θύρες του κλειστού θα ξανανοίξουν και οι οπαδοί θα δημιουργήσουν μοναδική ατμόσφαιρα, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, γεγονός που αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο και στην αγωνιστική ανάκαμψη.

Να σημειωθεί δε, ότι με την ευκαιρία της λήξης της τιμωρίας, η διοικούσα επιτροπή του τμήματος, εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημερώνει τους φιλάθλους για το σημείο από όπου μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας, τα οποία μειώθηκαν στην τιμή των 30 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το γραφείο λειτουργεί Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα από τις 17 00- 21 00 και το Σ/Κ από τις 9 00-13 00. Από εκεί θα προμηθεύεται το κοινό τα εισιτήρια διαρκείας, που πλέον διατίθενται στην τιμή των 30 ευρώ. Καλούμε όλους τους φιλάθλους και το κοινό γενικότερα στο γήπεδο. Όλοι μαζί εμείς, για τον Ηρακλή. Σας περιμένουμε αυτό το Σάββατο στις 17.00 στο γήπεδο».