Το απόλυτο στην έδρα της διατήρησε η Καβάλα και συγκατοικεί, έστω και προσωρινά, με τον Εθνικό στην κορυφή της Α2. 

Οι «γαλανόλευκοι’’ συνέτριψαν το Παγκράτι 82-53 και πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νίκος Παπαρέγκας, ο οποίος σε 13 λεπτά συμμετοχής, είχε 14 πόντους (1/2 2π. – 4/5 3π.), μάζεψε 1 ριμπάουντ και μοίρασε 1 ασίστ.

Ο 20χρονος φόργουορντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr), για τη νίκη της ομάδας του, την εμφάνισή του, τους στόχους της Καβάλας, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι που ακολουθεί με το Ψυχικό.


Νίκο, από την αρχή ελέγξατε το ρυθμό με το Παγκράτι. Θεωρείς ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ή σας «βγήκε’’ το παιχνίδι;

«Θεωρώ ότι είμαστε ανάμεσα στις 5 ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Δεν θεωρώ ότι είναι μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας με το Παγκράτι, απλά είμαστε ένα σκαλί πιο πάνω και σε συνδυασμό με το ότι μας «βγήκε’’ το παιχνίδι, πήραμε τη νίκη, αφού στοχεύσαμε εκεί που έπρεπε».

Ο προπονητής σας, μοίρασε το χρόνο στον αγώνα με το Παγκράτι. Έπαιξες 13 λεπτά και ήσουν εντυπωσιακός. Πιστεύεις ότι με αυτή την εμφάνιση, στέλνεις το μήνυμα στον προπονητή σου να σε εμπιστεύεται περισσότερο;

«Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και τους αγώνες, ώστε να κερδίζω όσα περισσότερα μπορώ. Ελπίζω στο μέλλον να κερδίσω περισσότερο την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και να παίζω πιο πολύ».

Συγκατοικείτε με τον Εθνικό στην 1η θέση. Η κορυφή είναι ο μεγάλος σας στόχος για εφέτος; Θεωρείς ότι θα είναι αποτυχία, αν δεν πάρετε την άνοδο;

«Θεωρώ ότι θα είναι αποτυχία αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο. Η ομάδα είναι φτιαγμένη για να ανέβει. Έχουμε από τα καλύτερα υλικά στην κατηγορία. Δεν θα είναι εύκολο να ανέβουμε αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, αυτός είναι ο στόχος».

Τώρα ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με το Ψυχικό. Που θεωρείς ότι θα κριθεί;

«Το Ψυχικό έχει πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει παίκτες στο ρόστερ, οι οποίοι έχουν πολλές παρουσίες στην Α1. Πιστεύω ότι θα κριθεί στο ποια ομάδα θα παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένη. Θα παίξουν ρόλο, οι λεπτομέρειες και ο ρυθμός. Πρέπει να περιορίσουμε τα ατού τους και να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι».

*Πηγή φωτογραφίας: Konstantinos Saraidaris