Οι… απορίες και η θέση του Ψυχικού αναφορικά με την έναρξη του αγώνα με τον Ηλυσιακό το περασμένο Σάββατο, επαναλήφθηκαν, αυτή τη φορά μέσω επίσημης θέσης από την ομάδα που πρέπει να σημειωθεί είχε ζητήσει από τους διαιτητές να μην αρχίσει το παιχνίδι.

Αναλυτικά: «Τρεις ημέρες έχουν περάσει από τον αγώνα με τον Ηλυσιακό και ακόμη απορούμε για τους λόγους που αποφασίστηκε η έναρξη της αναμέτρησης. Από την πρώτη στιγμή, αντιλαμβανόμενοι τους κινδύνους που ελλόχευαν λόγω της ολισθηρότητας του παρκέ, ζητήσαμε την αναβολή του παιχνιδιού, με μοναδικό γνώμονα την υγεία των αθλητών.

Δυστυχώς ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Ελπίζουμε στο μέλλον να λαμβάνεται περισσότερο υπόψιν η σωματική ακεραιότητα των αθλητών και το άτυχο συμβάν να αποτελέσει την αφορμή για μεγαλύτερη μέριμνα στις συνθήκες διεξαγωγής αγώνων.

Τέλος, με αφορμή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία με παίκτη προς αντικατάσταση του άτυχου αθλητή, η Α.Ε. Ψυχικού θέλει να τονίσει πως προτεραιότητά της -από την πρώτη στιγμή- ήταν η κατάσταση της υγείας του. Το μυαλό όλων βρισκόταν και βρίσκεται στον Νταμίρ Λάτοβιτς.

Παρακαλούμε δε, σε στιγμές δύσκολες για τον αθλητή και τον σύλλογο, να υπάρχει ο δέων σεβασμός…».